Cautare

78 de rezultate pentru "salar minim" (0.11 secunde)
In urma discutiilor din cadrul Consiliului Tripartit, Guvernul va majora salariul minim brut pe economie cu aproape 11%, ceea ce inseamna o crestere neta de 10 procente. Asadar, salariul minim net va ajunge la 1.524 de lei.
"Venitul minim trebuie sa asigure un trai decent minimal", a declarat presedintele, care a precizat si ca pensiile trebuie sa creasca "pentru a da sansa pensionarilor la un venit minim necesar".
Decizia majorarii salariului minim a fost amanata pana saptamana viitoare. Guvernul nu a ajuns la un acord cu patronatele si sindicatele in ceea ce priveste valoarea taxelor care trebuie platite dupa majorarea salariului minim la 3000 de lei, de la 1 ianuarie.
Majorarea salariului minim in 2024 ramane un subiect in suspensie. Partenerii de Guvernare nu au ajuns inca la un consens in privinta momentului si a sumei cu care va creste salariul minim garantat la nivelul economiei.
Oamenii care au un venit minim garantat nu mai apar in sistemul informatic al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.
Unele dintre sporurile bugetarilor au fost inventate pentru ca in sistem ar fi salarii mici, spune Ministrul Muncii. 80.000 de angajati ai statului primesc salariul minim si sporuri.
"Doar medicul din ATI poate sa stabileasca balanta intre sedarea minim necesara si legare" Colegiul Medicilor din Romania a transmis, joi, ca doar medicul de terapie intensiva este calificat sa identifice si sa stabileasca balanta intre sedarea minim necesara si legarea pacientului, in functie de particularitatea fiecarui caz, facand referire
In cele ce priveste cresterea salariului minim, masura sustinuta de ministrul Muncii, Raluca Turcan, Florin Citu spune ca o decizie ar putea fi luata doar dupa o discutie tripartica la care sa ia parte atat patronatele, cat si sindicatele.
Salariul minim nu va mai creste anul acesta. Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a facut anuntul transant, desi initial tot ea a dat de inteles ca ne-am putea astepta la o noua marire in 2021.
Salariul minim pe economie se va acorda doar persoanelor care nu au o calificare si doar pentru o perioada determinata, potrivit unui proiect de lege anuntat de Sorin Grindeanu:
Salariul minim pe economie se va acorda doar persoanelor care nu au o calificare si doar pentru o perioada determinata, potrivit unui proiect de lege anuntat de Sorin Grindeanu:
Raluca Turcan a anuntat ca intentioneaza promovarea unei legi care sa asigure un pachet minim de servicii, adresate in special copiilor si familiilor vulnerabile.
Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a vorbit marti, intr-o conferinta de presa, despre salariul minim european si despre conditiile in care acesta ar putea fi introdus.
Varsta si durata stagiului minim de pensionare nu cresc, precizeaza ministrul Muncii, Raluca Turcan: ,,Sunt niste minciuni atat de gogonate, incat te intrebi cat pot sa le mai rostogoleasca in spatiul public".
Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca au fost discutii despre cresterea varstei de pensionare si a stagiului minim de cotizare pentru pensie, dar ca nu s-a luat o decizie pe aceste subiecte.
E o masura din proiectul "0 taxe pe salariul minim", un proiect asumat de Coalitie in planul de guvernare. Masura prevede ca taxele sa se aplice doar salariilo
Soferii care care parcheaza pe trotuar, fara sa lase loc minim un metru pentru trecerea carucioarelor de copii sau a persoanelor cu dizabilitati, vor primi amenzi maxime, prevede un proiect de lege initiat de deputatul PNL Sebatian Burduja.
Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca premierul are nevoie de o vechime de cinci ani pentru a putea candida la sefia partidului, iar Citu spune ca are vechime si este vorba de o interpretare gresita."Pentru a candida, Florin Citu trebuie sa aiba minim cinci ani vechime in partid.
Ministrul de Finante, Dan Vilceanu, a admis, marti, ca nu stie care este salariul minim din Romania.
Ministrul de Finante, Dan Vilceanu, a admis, marti, ca nu stie care este salariul minim din Romania.
Cauta
STIRI ULTIMA ORA
CAUTARI RECENTE
CAUTARI POPULARE
google-analytics.com