Cautare

1371 de rezultate pentru "covid" (0.26 secunde)
Sorin Rugina, coordonator campanie de vaccinare Constanta despre simptomele dupa vindecarea de COVID:
Pacientii cu COVID pot fi vizitati de rudele de gradul I in conditii speciale. Masura are rol de sustinere psihologica O decizie nemaiintalnita in niciun alt spital COVID din Romania a fost pusa in practica la Suceava:
COVID LA G7 - DIPLOMATI INDIENI CU COVID LA SUMMITUL G7
Mai multe spitale din Cluj-Napoca sunt pregatite sa revina la sistemul mixt, in care vor trata atat pacienti Covid, cat si bolnavi non-Covid.
Incep sa se redeschida spitalele de suport COVID. ... 90% dintre pacienti au avut de suferit,cat acesta a fost dedicat exclusiv persoanelor cu COVID-19 Pentru ca numarul infectarilor cu SARS COV 2 a tot scazut, spitalele din tara se redeschid, rand pe rand, si pentru pacientii non-covid.
Demonstratii impotriva pasaportului Covid in Italia, Croatia, Elvetia. ... Sute de mii de oameni au iesit in strada in Europa in semn de protest fata de certificatul COVID si de eventuala vaccinare obligatorie. Protestatarii au strigat lozinci impotriva vaccinarii copiilor si impotriva limitarii libertatilor prin certificatul COVID.
In scurt timp, ar putea ajunge in Romania prima pilula antivirala impotriva covid. Ministrul Alexandru Rafila s-a intalnit inainte de Craciun cu reprezentanti Pfizer pentru a aduce pastila anti-COVID in Romania. Este vorba de Paxlovid, primul antiviral impotriva COVID-19, produs de compania americana.
Simptome comune cu Covid-19: ... Boala provocata din combinatia de Covid-19 cu gripa este agresiva. Institutul Karolinska a gasit o gena care scade agresivitatea Covid-19.
O noua varianta de Covid a omorat deja cinci oameni in Marea Britanie, transmit autoritatile. Arcturus, tulpina numita stiintific XBB.1.16, reprezinta deja unul din 40 de cazuri noi de Covid. Noua tulpina Covid s-a raspandit in toate regiunile Angliei, cu o singura exceptie.
Imagini din unitatea modulara COVID construita la Iasi:
Interviu exclusiv cu medicul roman care a vindecat altfel bolnavii COVID:
Claudiu Tarziu (AUR), despre noile restrictii COVID-19:
In alte state nu este niciun val trei COVID" Medicul Adina Alberts a comentat in exclusivitate in cadrul emisiunii "Esential" moderata de Ana Maria Roman la Antena 3, despre noile restrictii de circulatie de la orele 22:00, impuse de guvern in contextul valului trei al pandemiei cu COVID-19.
Radu Tudor, despre medicul care sustine ca a salvat 1000 de bolnavi COVID:
Flavia Gresan, care sustine ca ar fi vindecat 1.000 de bolnavi COVID cu schema ei de tratament, risca excluderea din profesie.
Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 a vizat operationalizarea listelor de asteptare pentru programarea la vaccinare impotriva COVID-19, incepand cu data de 15 martie.
Gabriel Toma, pacientul care a trecut prin iadul ATI COVID: ... M-au gasit de doua ori cianotic!" Gabriel Toma, un inginer din Iasi, fost baschetbalist, este unul dintre pacientii care spun ca au trecut prin "iadul" ATI COVID.
Flavia Grosan, despre schema de tratament COVID: ... Flavia Grosan, medicul pneumolog care a tratat altfel pacientii de COVID este in atentia opiniei publice de cateva zile.
Mugur Mihaescu, despre tratamentele COVID: ... Nu existi" | VIDEO Mugur Mihaescu a comentat intr-o interventie in emisiunea "Subiectiv", moderata de Razvan Dumitrescu la Antena 3, reactia autoritatilor la schemele de tratament COVID pe care unii medici, dintre care si dr.
Schema de tratament cu care s-a vindecat de COVID renumitul profesor Vlad Ciurea: "Am avut o forma peste medie" Renumitul profesor Vlad Ciurea se afla printre pacientii care au trait cosmarul COVID-19.
Cauta
STIRI ULTIMA ORA
CAUTARI RECENTE
CAUTARI POPULARE
google-analytics.com