Cautare

1000 de rezultate pentru "ciolacu pnl" (0.17 secunde)
Social democratii au votat, in sedinta Consiliul Politic National, desemnarea lui Marcel Ciolacu pentru functia de premier.
Nu toti liderii PNL vad cu ochi buni o coalitie cu PSD. Presedintele PNL Iasi:
PSD ar fi dispus sa il sustina pe Nicolae Ciuca la alegerile prezidentiale, cu conditia ca Marcel Ciolacu sa conduca Guvernul, sustin atat surse din PSD, cat si din PNL. ... Social-democratii isi refac strategiile dupa semnalele prin care PNL le-a dat de inteles ca ar respinge un tandem electoral.
Liderii Coalitiei au purtat negocieri marti pentru noul Guvern Ciolacu. PNL si PSD si-au anuntat ministerele, insa presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca negocierile cu PNL pentru ministerele din Guvernul Ciolacu au esuat, nereusind sa ajunga la un consens.
In acest context ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, ii propune lui Marcel Ciolacu sa-si dea demisia daca PNRR va fi aprobat de Comisia Europeana, iar daca nu va fi asa spune ca isi da el demisia: ,,Ciolacu, hai sa discutam cu demisia pe masa!".
Surse guvernamentale au lansat, luni dimineata, de la Palatul Victoria, informatia conform careia rotativa guvernamentala prin care Marcel Ciolacu ar urma sa fie prim-ministru de la 1 iunie e posibil sa fie amanata, eventual pana la toamna.
Marcel Ciolacu: PNL are o abordare aroganta si superficiala. Marcel Ciolacu: ... Membrii PNL sunt impartiti intre sustinatorii USR si sustinatorii PSD.
Marcel Ciolacu, liderul PSD, a anuntat ca astazi se va forma echipa care sa uniformizeze programele de guvernare ale PSD si PNL. Acesta a mai spus ca nu se poate ca PSD sa cedeze celor de la PNL si premierul si Ministerul Finantelor.
Rares Bogdan i-a criticat pe ministrii PNL, spune presedintele PSD, Marcel Ciolacu.
Negocierile PSD-PNL s-au impotmolit. ... ,,Premierul e cerut si de PSD si de PNL". PSD si PNL se cearta si pe sistemul de impozitare. PSD vrea modificarea cotei unice, PNL nu e de acord. ... Florin Citu da vina pe USR pentru ca PNL a dat mana cu PSD.
Marcel Ciolacu afirma ca PSD nu va vota un guvern minoritar PNL-UDMR cu un program de guvernare ,,care taie in continuare, fara mila, din veniturile romanilor". ... Ciolacu:
Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, l-a atacat dur pe Marcel Ciolacu, dupa discursul critic pe care liderul PSD l-a avut la adresa liberalilor chiar in momentul in care noul guvern a primit votul de investitura in Parlament.
Marcel Ciolacu a declarat ca Partidul Social Democrat nu va sustine un guvern minoritar PNL: Nu cred ca este o catastrofa, pentru prima oara in Romania dupa 30 de ani, sa avem si alegeri anticipate".
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, dupa discutiile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, ca ,,se doreste o conturare din nou a unui guvern de dreapta", dar ca va purta discutii cu prim-ministrul desemnat, dupa ce presedintele va lua o decizie.
Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca urmare discutiilor cu PNL prioritatea zero este stabilizarea Romaniei. ,,Daca vom fi cinstiti si patrioti aceste este drumul pentru formarea unui noi majoritati", a spus liderul social democrat.
Suntem pe un drum corect si daca vom cinstiti si patrioti acesta este un drum care va duce catre formarea unei majoritati, a declarat joi liderul PSD Marcel Ciolacu, dupa intalnirea cu conducerea PNL.
Marcel Ciolacu: "Nu am mandat pentru un Guvern PSD cu PNL, fara UDMR" Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, ca ii ureaza succes liderului PNL, Florin Citu, care a spus ca ar putea renunta la guvernul cu social-democratii "in momentul in care vad cel mai mic derapaj in ceea ce priveste stabilitatea economica, statul de drept".
Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a tinut sa sublinieze ca desi au existat si alte majoritati in Romania, facand indirect trimitere catre PNL si USR, la toate proiectele majore a fost nevoie ca PSD sa intervina si sa "rezolve problema".
Presedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a respins, luni, la Digi24 atacurile lansate de Marcel Ciolacu pe tema energiei. Ea a spus ca PNL este interesat de asigurarea stabilitatii coalitiei si guvernarii si, respectiv, de gasirea de solutii.
Cauta
STIRI ULTIMA ORA
CAUTARI RECENTE
CAUTARI POPULARE
google-analytics.com