Cautare

934 de rezultate pentru "ciolacu psd" (0.44 secunde)
Social democratii au votat, in sedinta Consiliul Politic National, desemnarea lui Marcel Ciolacu pentru functia de premier.
PSD ar fi dispus sa il sustina pe Nicolae Ciuca la alegerile prezidentiale, cu conditia ca Marcel Ciolacu sa conduca Guvernul, sustin atat surse din PSD, cat si din PNL.
Social democratii au votat, in sedinta Consiliul Politic National, desemnarea lui Marcel Ciolacu pentru functia de premier. De asemenea, conducerea PSD a aprobat in unanimitate si rotativa premierilor, insa, spre deosebire de liberali, nu au votat ca primul premier sa fie de la PSD.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu a sustinut joi o conferinta de presa, dupa o intalnire cu reprezentantii fermierilor. Ciolacu a anuntat depunerea unei motiuni simple impotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, pe care il acuza ca ,,este intr-o lume paralela".
Premierul Florin Citu spune ca se va intalni cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, ,,saptamana aceasta sau saptamana viitoare" si ca ii va face sefului PSD o invitatie oficiala pentru a discuta pe tema PNRR.
Marcel Ciolacu afirma ca PSD nu va vota un guvern minoritar PNL-UDMR cu un program de guvernare ,,care taie in continuare, fara mila, din veniturile romanilor". ... Ciolacu: PSD va merge la Cotroceni cu propunere de premier.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri ca in PSD nu s-a discutat despre remanierea lui Vasile Dincu, dupa ce in presa au aparut informatii despre acest subiect.
In acest context ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, ii propune lui Marcel Ciolacu sa-si dea demisia daca PNRR va fi aprobat de Comisia Europeana, iar daca nu va fi asa spune ca isi da el demisia: ,,Ciolacu, hai sa discutam cu demisia pe masa!".
Surse guvernamentale au lansat, luni dimineata, de la Palatul Victoria, informatia conform careia rotativa guvernamentala prin care Marcel Ciolacu ar urma sa fie prim-ministru de la 1 iunie e posibil sa fie amanata, eventual pana la toamna.
Candidatul PSD pentru presedintie va fi desemnat prin alegeri preliminare in partid, a declarat presedintele PSD Marcel Ciolacu la Digi24, dupa ce a fost intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale din 2024.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, dupa discutiile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, ca ,,se doreste o conturare din nou a unui guvern de dreapta", dar ca va purta discutii cu prim-ministrul desemnat, dupa ce presedintele va lua o decizie.
Victor Ponta spune ca este dispus sa-i ajute ,,cu placere" pe cei de la PSD in guvernarea care urmeaza si s-a aratat inclusiv dispus sa se intoarca in PSD si pentru fuziunea formatiunii pe care o conduce cu PSD.
Negocierile PSD-PNL s-au impotmolit. ... ,,Premierul e cerut si de PSD si de PNL". PSD si PNL se cearta si pe sistemul de impozitare. PSD vrea modificarea cotei unice, PNL nu e de acord. ... Florin Citu da vina pe USR pentru ca PNL a dat mana cu PSD.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu a participat, joi, alaturi de prim-vicepresedintele Sorin Grindeanu si de reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor la o discutie cu premierul Florin Citu, ministrul Cristian Ghinea si vicepremierii Dan Barna si Kelemen Hunor pe tema Planului National de Redresare si Rezilienta.
Liviu Dragea il critica pe Marcel Ciolacu. ... Pana si un pion politic de 7% cum e Citu l-a umilit pe Ciolacu", afirma fostul lider al PSD.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti, intrebat despre rationalizarea produselor de baza in cazul plafonarii preturilor ca i "se pare normal". ... Ulterior, Ciolacu a revenit asupra declaratiei si a spus ca nu este vorba despre o "rationalizare", ci despre o "limitare".
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, ca impactul bugetar al masurilor economice si sociale pe care coalitia de guvernare le va prezenta astazi este de 17,5 miliarde de lei (aproximativ 3,5 miliarde de euri), dintre care 1,8 miliarde de euro sunt fonduri europene.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut primarului Capitalei, Nicusor Dan sa demisioneze. Scapa bucurestenii, scapa si domnia sa, a spus Ciolacu. Reactia a aparut dupa ce Dan a spus ca ANPC este noua bata a PSD in Bucuresti deoarece incearca sa blocheze transportul in comun.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac colegii de coalitie liberali, pe care ii acuza ca ar fi creat o strategie prin care sa dea vina pe PSD si ANRE pentru criza din energie si sa "inceapa un atac" la adresa sa si a unor ministri social-democrati.
Premierul Florin Citu nu are astazi in program o intalnire cu presedintele PSD, Marcel Ciolacu, iar o astfel de intrevedere nu se afla nici pe agenda din aceasta saptamana a prim-ministrului, a anuntat luni biroul de presa al Guvernului.
Cauta
STIRI ULTIMA ORA
CAUTARI RECENTE
CAUTARI POPULARE
google-analytics.com