Cautare

435 de rezultate pentru "marcel ciolacu" (0.37 secunde)
In acest context ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, ii propune lui Marcel Ciolacu sa-si dea demisia daca PNRR va fi aprobat de Comisia Europeana, iar daca nu va fi asa spune ca isi da el demisia: ,,Ciolacu, hai sa discutam cu demisia pe masa!".
Surse guvernamentale au lansat, luni dimineata, de la Palatul Victoria, informatia conform careia rotativa guvernamentala prin care Marcel Ciolacu ar urma sa fie prim-ministru de la 1 iunie e posibil sa fie amanata, eventual pana la toamna.
Marcel Ciolacu, declaratie dupa ce i s-au vazut bancnotele din buzunar: Mi-a placut gluma cu Kelemen si Ardealul Presedintele PSD Marcel Ciolacu a explicat, duminica, provenienta banilor care i s-au vazut iesind din sacou in timpul unei conferinte de presa.
Marcel Ciolacu cere alegeri anticipate si e convins ca Guvernul va pica in urma motiunii de cenzura Marcel Ciolacu: "Lumea s-a saturat de aroganta si minciuna"
Marcel Ciolacu, despre pacientii evacuati de la Spitalul Foisor Bucuresti:
Social democratii au votat, in sedinta Consiliul Politic National, desemnarea lui Marcel Ciolacu pentru functia de premier. ... Anterior sedintei, Marcel Ciolacu declara ca este normal ca PSD sa aiba prioritate deoarece au castigat alegerile generale.
Social democratii au votat, in sedinta Consiliul Politic National, desemnarea lui Marcel Ciolacu pentru functia de premier. ... Anterior sedintei, Marcel Ciolacu declara ca este normal ca PSD sa aiba prioritate deoarece au castigat alegerile generale. ... Social-democratii intentioneaza sa-l propuna ca premier pe Marcel Ciolacu in prima parte a rotatiei.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost ales presedinte al Camerei Deputatilor cu 217 voturi favorabile si 77 ,,impotriva".
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a tinut sa arate astazi ca stie si cu sapa, nu doar cu mapa. Marcel Ciolacu a plantat puieti in judetul Buzau, intr-o zona pe care Romsilva vrea sa o reimpadureasca.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine introducerea impozitarii progresive, in replica la declaratiile liberalilor, care se opun schimbarii cotei unice de impozitare. "Sa facem un pas catre tarile dezvoltate", a spus, luni, seful social-democratilor, Marcel Ciolacu.
PSD ar fi dispus sa il sustina pe Nicolae Ciuca la alegerile prezidentiale, cu conditia ca Marcel Ciolacu sa conduca Guvernul, sustin atat surse din PSD, cat si din PNL.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu a sustinut joi o conferinta de presa, dupa o intalnire cu reprezentantii fermierilor. Ciolacu a anuntat depunerea unei motiuni simple impotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, pe care il acuza ca ,,este intr-o lume paralela".
Premierul Florin Citu spune ca se va intalni cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, ,,saptamana aceasta sau saptamana viitoare" si ca ii va face sefului PSD o invitatie oficiala pentru a discuta pe tema PNRR.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu a participat, joi, alaturi de prim-vicepresedintele Sorin Grindeanu si de reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor la o discutie cu premierul Florin Citu, ministrul Cristian Ghinea si vicepremierii Dan Barna si Kelemen Hunor pe tema Planului National de Redresare si Rezilienta.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu a criticat in termeni duri prezentarea PNRR facuta de premierul Florin Citu in Parlament. "Tot ce vreti e cresterea taxelor, inghetarea pensiilor si taierea salariilor", a spus Ciolacu de la tribuna Parlamentului.
Marcel Ciolacu afirma ca PSD nu va vota un guvern minoritar PNL-UDMR cu un program de guvernare ,,care taie in continuare, fara mila, din veniturile romanilor". ... Ciolacu:
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, luni, ca social-democratii au finalizat pachetul de masuri menit "sa stopeze escaladarea preturilor si ieftinirea facturilor la populatie cat si in economie". ... Totodata, Ciolacu a criticat fostul guvern pentru liberalizarea pretului la energie electrica in timpul pandemiei.
Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat luni dimineata ca asteapta o notificare oficiala de la Ambasada Ucrainei la Bucuresti sau de la Ministerul de Externe, legat de un posibil discurs al presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski in Parlamentul Romaniei.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, ca impactul bugetar al masurilor economice si sociale pe care coalitia de guvernare le va prezenta astazi este de 17,5 miliarde de lei (aproximativ 3,5 miliarde de euri), dintre care 1,8 miliarde de euro sunt fonduri europene.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut primarului Capitalei, Nicusor Dan sa demisioneze. Scapa bucurestenii, scapa si domnia sa, a spus Ciolacu.
Cauta
STIRI ULTIMA ORA
CAUTARI RECENTE
CAUTARI POPULARE
google-analytics.com