Cautare

2043 de rezultate pentru "covid bucuresti" (0.22 secunde)
Laurentiu Belusica, despre Spitalul Foisor, Bucuresti: "Ortopezii sunt singuri, vor ingriji ceva mai greu pacientii COVID" Dr. Laurentiu Belusica, managerul spitalului din Gaesti, a comentat decizia prin care s-a decis ca Spitalul de Ortopedie Foisor din Bucuresti a fost evacuat de urgenta pentru a fi transformat in spital COVID.
Gabriela Firea despre incidenta cazurilor COVID: ... In Bucuresti se intampla ceva fabulos!'' Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, intervine in scandalul privind raportarea datelor pandemiei. ''In Bucuresti se intampla ceva fabulos:
In ultimele 24 de ore, in Bucuresti nu s-a inregistrat niciun caz nou de Covid-19. Pe 23 iunie a fost inregistrat un caz de Covid-19.
Lista noilor restrictii impuse in Bucuresti, dar si exceptiile de la reguli. Magazinele se inchid la ora 18.00 Prefectura Bucuresti a anuntat lista noilor restrictii impuse in Bucuresti, dar si care sunt exceptiile de la reguli, toate fiind adoptate, astazi, de Comitetul pentru Situatii de Urgenta.
In zonele aglomerate din Bucuresti, chiar si in aer liber, masca va fi in continuare obligatorie Pentru a fi stabilite zonele aglomerate, Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta s-a intrunit sambata, in jurul pranzului Masca de protectie ramane obligatorie in jurul scolilor si in spatiile aglomerate din Bucuresti, cum ar fi parcurile
Decizie CMBSU cu efect imediat in Bucuresti. ... Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta (CMBSU) a decis in sedinta de sambata noile reguli pentru prevenirea epidemiei COVID-19, in conditiile eliminarii unor restrictii.
Cea mai in varsta persoana din Bucuresti, o femeie in varsta de 104 ani, s-a vaccinat duminica anti-COVID, la Palatul copiilor.
O clinica privata sustine ca cei de la DSP Bucuresti nu au introdus in aplicatia corona forms bolnavii de COVID-19 raportati.
Incidenta cazurilor COVID scade in Bucuresti dar ramane mare la nivelul tarii!
Incidenta cazurilor COVID-19 in Bucuresti a ajuns, vineri, la 15,83 la mia de locuitori, fata de 15,42 cu o zi in urma, conform datelor publicate de Directia de Sanatate Publica.
Rata de incidenta a COVID-19 calculata la 14 zile este, vineri, in Bucuresti, de 11,61 cazuri la mia de locuitori, potrivit Directiei de Sanatate Publica.
Rata de incidenta a COVID-19 calculata la 14 zile pentru Bucuresti este, miercuri, de 8,35 cazuri la mia de locuitori, potrivit Directiei de Sanatate Publica.
Rata de incidenta a COVID-19 calculata la 14 zile pentru Bucuresti este, sambata, de 6,68 cazuri la mia de locuitori, potrivit Directiei de Sanatate Publica.
Compania Cirque du Soleil va reveni la Bucuresti, in perioada 29 ianuarie -1 februarie 2015, cu cinci reprezentatii ale spectacolului "Quidam".
Bucuresti ar putea intra in carantina de weekend. Informatii in exclusivitate direct de pe masa ministrului Sanatatii Autoritatile din Bucuresti cer intrarea in carantina a orasului.
O biserica de lemn dintr-un parc din Bucuresti a fost vandalizata. Reactia virulenta a Patriarhiei Biserica de lemn din parcul Titan din Bucuresti a fost vandalizata, fapt semnalat de preotul paroh.
Ce au discutat primarii sectoarelor din Bucuresti cu premierul Citu. ... Daca se va mentine ritmul de infectari, nu este exlus ca in Bucuresti sa se impuna lockdown total.
Prefectul Capitalei vrea sa organizeze, joi, online, sedinta Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta in care va stabili restrictiile pentru Bucuresti. In aceasta seara aduna propuneri de la toti membrii comitetului, a avut deja discutii cu sefii Jandarmeriei si Politiei din Bucuresti.
Reactia purtatorului de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti despre protestul sutelor de angajati Metrorex: "Nu putem intrerupe adunarea" Alexandru Iacob, purtator de cuvant al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, a intervenit in direct la Antena 3, unde a vorbit despre protestul spontan al sindicalistilor Metrorex.
Prefectura Bucuresti a anuntat lista noilor restrictii impuse in Bucuresti, dar si care sunt exceptiile de la reguli, toate fiind adoptate, astazi, de Comitetul pentru Situatii de Urgenta.
Cauta
STIRI ULTIMA ORA
CAUTARI RECENTE
CAUTARI POPULARE
google-analytics.com