Cautare

2240 de rezultate pentru "covid bucuresti" (0.12 secunde)
Antrenorul Stelei Bucuresti, Daniel Oprita, sustine ca a fost anuntat sa alcatuiasca un lot cu care sa atace promovarea, semn ca "militarii" isi vor rezolva situatia.
Laurentiu Belusica, despre Spitalul Foisor, Bucuresti: "Ortopezii sunt singuri, vor ingriji ceva mai greu pacientii COVID" Dr. Laurentiu Belusica, managerul spitalului din Gaesti, a comentat decizia prin care s-a decis ca Spitalul de Ortopedie Foisor din Bucuresti a fost evacuat de urgenta pentru a fi transformat in spital COVID.
Gabriela Firea despre incidenta cazurilor COVID: ... In Bucuresti se intampla ceva fabulos!'' Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, intervine in scandalul privind raportarea datelor pandemiei. ''In Bucuresti se intampla ceva fabulos:
In ultimele 24 de ore, in Bucuresti nu s-a inregistrat niciun caz nou de Covid-19. Pe 23 iunie a fost inregistrat un caz de Covid-19.
Lista noilor restrictii impuse in Bucuresti, dar si exceptiile de la reguli. Magazinele se inchid la ora 18.00 Prefectura Bucuresti a anuntat lista noilor restrictii impuse in Bucuresti, dar si care sunt exceptiile de la reguli, toate fiind adoptate, astazi, de Comitetul pentru Situatii de Urgenta.
In zonele aglomerate din Bucuresti, chiar si in aer liber, masca va fi in continuare obligatorie Pentru a fi stabilite zonele aglomerate, Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta s-a intrunit sambata, in jurul pranzului Masca de protectie ramane obligatorie in jurul scolilor si in spatiile aglomerate din Bucuresti, cum ar fi parcurile
Petrescu Radu (Bucuresti) / A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucuresti), A2: Grigoriu Mircea Mihail (Bucuresti) / Arbitru VAR: Chivulete Andrei Florin (Bucuresti), Arbitru AVAR:
Decizie CMBSU cu efect imediat in Bucuresti. ... Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta (CMBSU) a decis in sedinta de sambata noile reguli pentru prevenirea epidemiei COVID-19, in conditiile eliminarii unor restrictii.
Cea mai in varsta persoana din Bucuresti, o femeie in varsta de 104 ani, s-a vaccinat duminica anti-COVID, la Palatul copiilor.
O clinica privata sustine ca cei de la DSP Bucuresti nu au introdus in aplicatia corona forms bolnavii de COVID-19 raportati.
Incidenta cazurilor COVID scade in Bucuresti dar ramane mare la nivelul tarii!
Incidenta cazurilor COVID-19 in Bucuresti a ajuns, vineri, la 15,83 la mia de locuitori, fata de 15,42 cu o zi in urma, conform datelor publicate de Directia de Sanatate Publica.
Rata de incidenta a COVID-19 calculata la 14 zile este, vineri, in Bucuresti, de 11,61 cazuri la mia de locuitori, potrivit Directiei de Sanatate Publica.
Rata de incidenta a COVID-19 calculata la 14 zile pentru Bucuresti este, miercuri, de 8,35 cazuri la mia de locuitori, potrivit Directiei de Sanatate Publica.
Rata de incidenta a COVID-19 calculata la 14 zile pentru Bucuresti este, sambata, de 6,68 cazuri la mia de locuitori, potrivit Directiei de Sanatate Publica.
Sorin Rugina, coordonator campanie de vaccinare Constanta despre simptomele dupa vindecarea de COVID:
Pacientii cu COVID pot fi vizitati de rudele de gradul I in conditii speciale. Masura are rol de sustinere psihologica O decizie nemaiintalnita in niciun alt spital COVID din Romania a fost pusa in practica la Suceava:
COVID LA G7 - DIPLOMATI INDIENI CU COVID LA SUMMITUL G7
Mai multe spitale din Cluj-Napoca sunt pregatite sa revina la sistemul mixt, in care vor trata atat pacienti Covid, cat si bolnavi non-Covid.
Incep sa se redeschida spitalele de suport COVID. ... 90% dintre pacienti au avut de suferit,cat acesta a fost dedicat exclusiv persoanelor cu COVID-19 Pentru ca numarul infectarilor cu SARS COV 2 a tot scazut, spitalele din tara se redeschid, rand pe rand, si pentru pacientii non-covid.
Cauta
STIRI ULTIMA ORA
CAUTARI RECENTE
CAUTARI POPULARE
google-analytics.com