Cautare

90 de rezultate pentru "alegeri" (0.32 secunde)
Sunt alegeri cruciale, care vor decide directia in care Statele Unite se indreapta in urmatorii ani.
Nu mai vrea alegeri comasate in 2024, asa cum isi doresc liberalii, care spun ca in acest fel s-ar reduce bugetul cheltuit pentru alegeri si campanii electorale.
Grecia se indreapta spre o noua runda de alegeri, la doar citeva ore de la incheierea scrutinului legislativ anticipat. ... Viitoarele alegeri s-ar putea organiza pe 25 iunie.
Vor fi alegeri pentru presedintie in SUA, cea mai puternica democratie din lume. 2024 vne cu alegeri si in state aflate in conflicte, precum Rusia sau Iran. Alegeri vor fi si in Romania.
Confuzia dintre emotiile personale si cunostintele despre politica influenteaza in mod evident rezultatul unor alegeri electorale.
Alegeri locale in Turcia cu incidente grave. ... Teoretic acestea ar fi ultimele alegeri ale liderului de la Ankara. Practic se cauta solutii pentru modificarea Constitutiei astfel incat sa-i permita lui Erdogan sa mai candideze si la capatul actualului mandat, adica, peste 4 ani.
REZULTATE ALEGERI GRECIA 2015:
ALEGERI IN OLANDA - EURO-SCEPTICII, MAI MULTE LOCURI IN PARLAMENT
Marcel Ciolacu cere alegeri anticipate si e convins ca Guvernul va pica in urma motiunii de cenzura Marcel Ciolacu: "Lumea s-a saturat de aroganta si minciuna"
ALEGERI IN BULGARIA - PARTIDUL PREMIERULUI BORISSOV PE PRIMUL LOC
MAIA SANDU A DIZOLVAT PARLAMENTUL DE LA CHISINAU - ALEGERI PARLAMENTARE PE 11 IUNIE
Bulgaria este condusa de un guvern interimar. Presedintele Rumen Radev a convocat alegeri parlamentare anticipate pentru 11 iulie.
Sunt din nou alegeri la Deveselu, dupa ce primarul a murit de COVID-19 63% dintre alegatorii din Deveselu l-au votat pe primar, desi era mort Fiul primarului care a murit si unchiul lui sunt contracandidati Localnica:
,,Nu cred ca este o catastrofa, pentru prima oara in Romania dupa 30 de ani, sa avem si alegeri anticipate".
Nu cred ca este o catastrofa, pentru prima oara in Romania dupa 30 de ani, sa avem si alegeri anticipate".
Printre orasele unde au loc alegeri locale partiale se afla si Bragadiru din Ilfov, Filiasi din Dolj, precum si zeci de comune, inclusiv Deveselu din Olt.
Florin Citu a afirmat, joi, la conferinta de alegeri interne in cadrul Organizatiei PNL Dolj, ca dupa 25 septembrie doreste ca PNL sa devina cel mai mare partid politic din Romania si sa guverneze cel putin 8 ani.
Vicepresedintele PSD Gabriel Zetea crede ca solutia la criza politica actuala este organizarea de alegeri anticipate. El a spus ca PSD va vota motiunea USR PLUS si AUR, chiar daca ea nu va duce la scenariul dorit de social-democrati.
SPD (social-democrati de centru-stanga) a castigat la limita alegerile federale din Germania, invingand partidul Angelei Merkel, care si-a anuntat demisia inainte de alegeri, potrivit rezultatelor preliminare publicate luni dimineata.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu ii transmite liderului PNL Florin Citu ca o eventuala destramare a coalitiei de guvernare va duce la alegeri anticipate.
Cauta
STIRI ULTIMA ORA
CAUTARI RECENTE
CAUTARI POPULARE
google-analytics.com