Cautare

273 de rezultate pentru "dinamo" (0.13 secunde)
Ionut Lupescu, fost oficial la UEFA, l-a chemat pe Mircea Lucescu la Dinamo Bucuresti pentru a revigora echipa din Stefan cel Mare, care in prezent, se lupta pentru a ramane pe prima scena a fotbalului romanesc.
suntem atenti sa luam deciziile corecte si nu este usor, pentru ca nu luam doar de dragul de a aduce jucatori la Dinamo si sa nu fim atenti la toate calitatile lor. Cine vine la Dinamo trebuie sa aiba aceasta calitate, sa lase ultima picatura de energie pe teren.
Dinamo - Sepsi 1-3. ... Dinamo: ... Popa, Tudorie dinamo sepsi, rezumat dinamo sepsi, dinamo sepsi 1-2, rezumat dinamo sepsi 1-2, gol patriche, gol patriche dinamo, gol stefanescu, gol ninaj
Mircea Lucescu a fost prezent la gala in care CS Dinamo si-a premiat cei mai buni sportivi din anul 2022.
Giovanni Becali a dezvaluit suma pe care Dinamo o incaseaza pentru Deian Sorescu "Si-au programat suma 800.000 de euro si eu sper ca au aproape 1 milion de euro. ... A stat patru ani la Dinamo...
Dupa retrogradarea lui Dinamo, Cornel Dinu a facut o scurta analiza. ... De asemenea, el a adus in discutie episodul cu investitorii spanioli, care au complicat si mai mult situatia de la Dinamo Bucuresti. ... Sa se faca 18 echipe si sa se salveze din nou Dinamo...
Dinamo a retrogradat in liga a doua pentru prima data in istorie. Dinamo a fost de 18 de ori campioana a Romaniei. Dinamo a fost semifinalista de Cupa Campionilor in 1984. Dinamo e prima echipa romaneasca care a eliminat o campioana europeana.
Internationalul lui Dinamo s-a declarat dispus sa ramana in Stefan cel Mare si sa-si respecte contractul cu gruparea alb-rosie: ... Urmeaza un cantonament cu FC Dinamo Bucuresti, restul nu stiu sa va spun mai multe. ... Mai am contract cu Dinamo, vom vedea.
Declaratii taioase dupa Chindia - Dinamo. ... Imediat dupa infrangerea de la Buzau, cu Chindia, scor 1-0, Iuliu Muresan a anuntat ca Sorescu ar putea ramane la Dinamo:
Dinamo a adus primul jucator. "E un lider, face cat doi capitani" Iuliu Muresan, administratorul judiciar al lui Dinamo, a intrat in direct prin telefon in emisiunea Sport Report si a dezvaluit ca Dinamo a semnat deja cu un prim jucator, Razvan Patriche.
"De vina sunt toti care au fost pana acum si sunt la Dinamo. ... Dinamo trece printr-o perioda foarte grea. ... E un lot subtire pentru ce vrea Dinamo.
REZUMAT | Dinamo - Univ. ... Portarul lui Dinamo, rusine maxima Liga 1, etapa a 25-a Marcatori: ... Trica 87 Dinamo: Chesneau - Ehmann, Aloe, R.
"Unii fani isi construiesc blocuri pe spatele echipei" "Dinamo mi-a lasat o impresie foarte proasta. Lotul lui Dinamo este mult peste cel de la U din punct de vedere valoric. ... cel mai mare din istoria lui Dinamo.
Dinamo - Chindia 0-0. "Cainii" puteau juca barajul pentru Europa, dar n-au fortat pentru o victorie Dinamo - Chindia 0-0 Dinamo:
REZUMAT Dinamo - Rapid 1-1. Torje si Carnat au reusit supergoluri Dinamo - Rapid 1-1 Liga 1 - Etapa 14 Sezon 2021 - 2022 Au marcat: ... Dinamo:
Dinamo este in criza si cu Mircea Rednic pe banca. ... Rednic a fost criticat dur de Iuliu Muresan dupa partida Voluntari - Dinamo 2-1. ,,Dinamo nu a mai batut pe nimeni din luna august.
Mircea Rednic a dezvaluit o parte din situatia dezastruoasa prin care trece Dinamo, echipa care a ajuns sa nu-si mai permita sa alimenteze autocarul. Antrenorul lui Dinamo a avut o izbucnire la conferinta de presa pe care a sustinut-o joi.
Dinamo ramane pe penultimul loc in Liga 1, iar FCSB i-a mai dat o lovitura in campionat. ... Nu-mi vine sa cred si imi pare rau pentru Dinamo, ca a ajuns la acest nivel.
Meme Stoica, managerul general FCSB, a avut cateva reprosuri de facut fata de jucatorii FCSB, desi ros-albastrii au invins rivala Dinamo cu 3-0. "Dinamo a jucat foarte dur, iar noi ne-am cam ferit. ... E inadmisibil ca Dinamo, in 10 oameni si la 1-0 pentru noi, sa aiba 3 cornere!
Deian Sorescu a parasit-o pe Dinamo in iarna, dar recunoaste ca nu se poate rupe de tot de fostii sai coechipieri.
Cauta
STIRI ULTIMA ORA
CAUTARI RECENTE
CAUTARI POPULARE
google-analytics.com