Cautare

7 de rezultate pentru "orar" (0.29 secunde)
Costul orar al fortei de munca a inregistrat o scadere de 2,58% in primul trimiestru al anului, comparativ cu trimestrul precedent, potrivit Institutului National de Statistica (INS).
Spania si Portugalia propun finantare publica pentru orar redus de munca. 86% dintre irlandezi prefera orarul scurt de munca. Cel mai mare proiect pilot pentru saptamana de lucru de patru zile incepe astazi in Marea Britanie.
Meteorologii au emis un cod galben de vant putenic in Moldova si Dobrogea, valabil pana la ora 18:00.Atentionarea este valabila pentru intervalul orar 10:00-18:00.
Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Capitalei a stabilit ca in perioada 01.05-02.05.2021, adica in noaptea de Inviere, sa permita circulatia libera a cetatenilor pentru deplasarea si participarea la slujbele religioase, dar, in intervalul orar 20.00-05.00 dimineata.
Persoanele vaccinate trebuie sa prezinte o dovada care atesta efectuarea unui vaccin autorizat impotriva COVID-19, cu conditia sa fi trecut minimum 14 zile de la efectuarea rapelului Exista doua posibilitati prin care putem intra in Grecia fara certificatul de vaccinare Este interzisa circulatia pe timp de noapte in intervalul orar 00:30-05:00, cu exceptia persoanelor care se deplaseaza la serviciu ori pentru urgente medicale
Costul orar cu mana de lucru in intreaga economie a crescut cu 1,5% in zona euro si cu 1,7% in UE in primul trimestru al acestui an, comparativ cu perioada similara a lui 2020.
Administratia Nationala de Meteorologie a transmis o informare despre evolutia norului de fum din zona Rafinariei Midia, in intervalul orar 13.00 - 23.00.
Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat la Jocuri de Putere, ca nu il suprinde candidatura Alinei Gorghiu la sefia PNL, precizand ca din punctul sau de vedere, competitia il stimuleaza.
Daniel Morar, fost procuror-sef al DNA, in prezent, judecator la Curtea Constitutionala, este de parere ca actualul cadru legislativ le permite magistratilor sa fie independenti, acest lucru depinzand numai de ei.
Premierul Victor Ponta conduce o echipa ministeriala in care jumatate din membri detin un titlu de doctor, potrivit Ziare.com.
In 1989, la La Timisoara, a fost instituita starea de necesitate, primarul Petre Mot anuntand acest lucru in cadrul unei sedinte cu activul de partid.
Fostul presedinte PNL, Crin Antonescu, a declarat, in exclusivitate, la Jocuri de Putere, ca este interesat de competitia pentru sefia PNL, din posura de fost presedinte al partdului si actual senator liberal.
Prezentatoarea emisiunii "Mireasa pentru fiul meu" traverseaza cea mai frumoasa perioada din viata sa. Insarcinata cu primul ei copil, Mirela Boureanu Vaida asteapta cu nerabdare clipa cand isi va strange fetita in brate.
Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, a declarat miercuri seara, la finalul reuniunii informale a liderilor PNL, ca s-a retras din cursa pentru sefia PNL si a propus candidatura Alinei Gorghiu.
ASUS a anuntat, ieri, disponibilitatea pe piata romaneasca a desktopurilor de gaming ROG G20 si a PC-ului de gaming ROG TYTANG30AK.
Grupul francez Axa se retrage de pe piata romaneasca prin vanzarea operatiunilor de asigurari de viata si economisire din Romania catre SAI Certinvest si SIF Transilvania.
Relatia dintre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu este o una bazata doar pe scandaluri rasunatoare si divorturi "fara numar". Noul scandal care s-a iscat in familia Prigoana este unul fara precedent, datorita acuzelor grave care se aduc ambilor parteneri.
Elephone, un producator chinez mai putin cunoscut in afara pietelor asiatice, a lansat un smartphone cu acumulator de capacitate record, ce atinge 5350mAh.
Cauta
STIRI ULTIMA ORA
CAUTARI RECENTE
CAUTARI POPULARE
google-analytics.com