Cautare

835 de rezultate pentru "euro" (0.58 secunde)
Cursul francului elvetian anuntat de Banca Nationala a Romaniei (BNR) a crescut luni cu 1,1%, la 4,4716 lei, un nou maxim istoric.Vineri, BNR a anuntat un nou curs record, dupa cel de joi, pentru francul elvetian, la 4,4228 lei/franc.Francul s-a apreciat joi foarte repede dupa anuntul Bancii Elevetiei ca renunta la plafonul de 1,2 franci/euro, cu pana la 41%, la 85,17 centime/euro, cel mai mult de la debutul euro in 1999.Nivelul record de 85,17 centime pentru un euro atins de franc implica la momentul respectiv o paritate de 5,28 lei pentru moneda elvetiana, calculata prin intermediul cotatiilor euro/franc si euro/leu.
Aceste costuri se ridica in primul an la 500.000 de euro, in al doilea an estimam un cost de 100.000 de euro, iar in al treilea an de implementare estimam un cost de aproximativ de 150.000 de euro.
Sumele pe care Theo Rose le castiga datorita postarilor pe instagram se ridica chiar si la mii de euro. Mai exact, pentru un video publicat pe feed, artista castiga nu mai putin de 1.200 de euro.
Limuzina pe care Nicolae Ceausescu a primit-o de la ultimul sah al Iranului a fost vanduta cu 95 de mii de euro la licitatie, dupa ce a avut un pret de pornire de patru mii de euro.
Totusi, singurul jucator care ar avea usa deschisa la FCSB in iarna e David Miculescu (21 de ani), dar doar daca UTA va accepta oferta facuta in vara de 500.000 de euro.
"Eliminarea plafonului franc/euro ar putea duce la scaderea castigurilor bancilor elvetiene cu 10-15%" Francul s-a apreciat ieri, pe pietele externe, raportat la euro, pe fondul temerilor legate de consecintele eliminarii, de catre Banca Nationala a Elvetiei (SNB), a plafonului minim impus cursului de schimb.
Valoarea euro a ajuns, luni, la 4,9261 lei. Specialistii sustin ca, pana in vara, euro ar putea depasi 5 lei. Acest lucru ar putea fi o lovitura uriasa pentru romanii care au credite in euro.
Premiu de peste 5 milioane de euro pus in joc la Joker si de 1,7 milioane de euro la Loto 6/49 la tragerile de astazi, 25 aprilie 2021.
50 DE ZILE PANA LA EURO TROFEUL EURO 2020 PUS LA PAMANT DE O RAFALA DE VANT
Nationala Romaniei a ratat cel putin 9 milioane de euro pentru ca nu joaca la Euro. Sa vedem povestea acestui campionat european de fotbal amanat un an de pandemie.
Romania plateste sute de milioane de euro despagubiri constructorilor de drumuri. Newsweek scrie ca statul a platit pana acum peste 220 de milioane de euro, iar alte 400 de milioane de euro e foarte posibil sa fie platite pentru procesele aflate in curs.
Iohannis si Citu, salarii sub 3.000 de euro. 1% dintre angajatii din Romania au salariu mai mare de 3.000 de euro. ... Presedintele ASF are un salariu de 13 mii de euro net lunar.
Banca Centrala Europeana (BCE) este pe cale sa declanseze o campanie in stil american de infuzii de lichiditati, din cauza vestilor proaste despre economia Zonei Euro, potrivit analistilor.
Guvernul rus a prezentat miercuri un program in valoare de 18 miliarde de euro pentru sustinerea companiilor si a rusilor care nu pot face fata recesiunii anticipate in acest an, relateaza AFP.
Deficitul balantei comerciale (FOB/CIF) a fost, in primele doua luni din acest an, de 563,3 milioane euro, mai mic cu 4,7 milioane euro decat cel inregistrat in primele doua luni din anul anterior, in conditiile in care exporturile si importurile Romaniei au crescut cu 3,6%, respectiv cu 3,3%, arata datele Institutului National de Statistica (INS).
euro anul trecut si a realizat un profit de 3 mil. euro.Raiffeisen Leasing, un jucator de top cinci din piata leasin­gu­lui financiar, a crescut cu 30% finantarile acordate in primul trimestru, datorita cererii mai mari pentru echipamente de prelucrare a me­talelor si pentru motostivuitoare.
euro.Compania locala IT Smart Dis­tribution, specializata in distributia de echipamente si solutii software, si-a bugetat pentru anul acesta afaceri de 25 mil. euro, in crestere cu 15% fata de anul trecut, in conditiile in care urmeaza sa-si extinda por­tofoliul de produse si servicii oferite.
Gigi Becali si Muhammad Murad vor dona 24.000 euro pentru profesoara Alexandra Sfirlogea, care a fost diagnosticata, recent, cu metastaze osoase.
Presedintele Klaus Iohannis a prezentat, miercuri, beneficiile Planului National de Redresare si Rezilienta pentru care s-au alocat 30 de miliarde de euro. Programul Romania Educata va beneficia de o finantare substantiala de circa 4 miliarde de euro.
"Bucurestiul va fi scos de pe lista EURO 2020, daca nu intra spectatori!" Solutia lui Eduard Novak Eduard Novak a confirmat faptul ca Bucurestiul va fi scos de pe lista oraselor gazda ale Euro 2020 daca nu va rezolva problema cu spectatorii.
Cauta
STIRI ULTIMA ORA
CAUTARI RECENTE
CAUTARI POPULARE
google-analytics.com