Cautare

88 de rezultate pentru "live" (0.23 secunde)
Caracteristici avansate precum pariuri live si streaming in timp real Caracteristicile avansate precum pariurile live si streamingul in timp real au revolutionat experienta pariurilor sportive, adaugand un nou nivel de emotie si interactivitate pentru pariori.
Un interlop din Timisoara si-a amenintat dusmanii cu pistolul intr-un live pe Facebook, dar pana sa-i infrunte s-a trezit cu mascatii in casa Sile Bocz, un interlop din Timisoara, a ales sa-si ameninte dusmanii prin intermediul unui video live pe Facebook.
https://bit.ly/3fzcqeW ) si Bogdan Socol sunt LIVE pe canalul de YouTube si pariaza in timp real pe meciurile de sambata seara ??. ... [email protected] YouTube MCN - BrandTube - [email protected] #TelekomSport #LIVE #AndreiDumitru #BogdanSocol #youtube #vlog
Eugen Neagoe si Cosmin Baleanu au fost invitatii lui Eduard Zelgin in editia de pe 16 iunie 2021 a emisiunii Look Sport LIVE.
SIMONA HALEP - YANICA WICKMAIER LIVE VIDEO EUROSPORT.
Galele live ale show-ului "Romanii au talent" vor debuta vineri, 8 mai, iar concurentii, dar si juratii se pregatesc sufleteste.
Armin Nicoara si Claudia Puican, live din noua locuinta. De ce a ajuns artistul sa locuiasca in casa iubitei.
Un pescar din Craiova a prins un somn urias, in urma cu cateva zile, intr-o balta de la iesire din Craiova, iar momentul a fost transmis live pe Facebook.
BUCURESTI SECTIA 9 POLITIE - ATACATORUL A ANUNTAT LIVE PE FACEBOOK CA VREA SA UCIDA UN POLITIST
Soferul din Tulcea, care a provocat un accident soldat cu trei morti, in vara anului 2019, in satul Vacareni, in timp ce era Live pe Facebook, a fost condamnat la aproape 12 ani de inchisoare.
Un tanar in varsta de 19 ani, din satul Jijia din Botosani, si-a pus capat zilelor din dragoste si a transmis ultimele momente din viata sa Live pe Facebook.
Femeia care si-a agresat fizic si verbal copilul, in varsta de 6 ani, intr-un LIVE transmis pe retelele de socializare a fost identificata de politistii din Satu Mare.
Un barbat din Gaesti si-a anuntat prietenii, Live pe Facebook, ca vrea sa moara si a fost salvat in ultima clipa de fratele sau.
Un iesean a fost amendat dupa ce a participat la petrecerea transmisa live de Diana Sosoaca. Barbatul a dat in judecata Inspectoratul de Politie Judetean dupa decizia de a-l amenda, dar magistratii au respins plangerea.
Dupa ce miercuri a fost filmat, in Romania, in timp ce asculta manele in masina, astazi, Van Damme a primit o dedicatie live de la manelistul Dani Mocanu, in holul unui hotel din Bucuresti.
https://bit.ly/3fzcqeW ) si Bogdan Socol sunt LIVE pe canalul de YouTube si pariaza in timp real pe meciul Academica Clinceni - Rapid, din Liga I ??.
Copresedintele AUR George Simion a spus ca este de acord sa fie sanctionat pentru ce s-a intamplat cu ministrul Popescu in plen, dar nu si cu interzicerea filmarilor.
In mai multe live-uri pe retelele de socializare, interlopul din Iasi se lauda cu petrecerile la care a invitat chiar si lautari.
In clipele de dinaintea accidentului aviatic de duminica, cel mai tragic din Nepal din ultimele decenii, patru prieteni din India care se aflau la bord au inceput sa transmita live pe Facebook momentul aterizarii.
Un alt aspect care contribuie la distractia pe care o petrecem atunci cand joci de noroc este capacitatea de a urmari evenimente si meciuri live. Pariurile sportive ofera posibilitatea de a urmari meciuri live si de a simti fiorul jocului in timp real.
Cauta
STIRI ULTIMA ORA
CAUTARI RECENTE
CAUTARI POPULARE
google-analytics.com