Cautare

428 de rezultate pentru "liga" (0.53 secunde)
In sezonul recent incheiat, Steaua nu a fost primita de FRF in barajul de promovare in Liga 1. ... El a primit unda verde pentru a intari lotul cu care sa atace prezenta in Liga 1.
Invitat in studioul Orange Sport, Basarab Panduru a avut un discurs manifest la adresa situtiei care s-a produs in Liga 1. ... S-ar putea ca unii dintre ei sa fie jucatori de Liga 2, prima liga. ... S-ar putea ca unii dintre ei sa fie jucatori de Liga 2, prima liga.
U Craiova a remizat, 0-0 cu Csikszereda in antepenultima etapa din Liga 2 si si-a asigurat matematic promovarea in Liga 1 pentru sezonul viitor.
Tamas are 39 de ani si va juca in Liga 2, dupa ce a refuzat o oferta de la FC Voluntari. "Ce credeti ca in Liga 2 joc altfel sau cum? ... Nivelul este acelasi, slab, si in Liga 1 si in Liga 2, pe romaneste.
La aceasta intalnire au participat si reprezentantii cluburilor de Liga 1. ... El a mentionat ca in primul an nu se va apela la drepturile financiare ale cluburilor din Liga 1 pentru implementarea sistemului.
Steaua a castigat meciul tur cu Mostistea Ulmu, contand pentru primul baraj de promovare in Liga 2, scor 2-0. Ulmu - Steaua 0-2 | REZUMAT | Baraj pentru Liga 2
In cadrul emisiunii Fotbal Club, Ion Craciunescu si Florin Bratu au discutat fazele controversate din Liga 1, Liga 2 si Liga a 3-a.
FC U Craiova 1948 a promovat matematic in Liga 1, dupa remiza cu Csikszereda, 0-0. U Craiova 1948 a promovat in Liga 1!
E o nedreptate mare, insa cred ca in spatele gratiilor e foarte bucuros, mandru de noi toti pentru ca i-am indeplinit visul de a promova in Liga 1 si de a ne intoarce acolo unde ne este locul.
Imagini senzationale dupa ce Rapid a promovat in Liga 1. ... "Am lacrimi" Suporterii Rapidului, fotbalistii si staff-ul clubului au erupt la Buftea, dupa ce au aflat ca au promovat matematic in Liga 1.
Ultima etapa a play-out-ului din Liga 1 a produs o mare surpriza. Astra, fosta campioana a Romaniei din 2016, a retrogradat in Liga 2, acolo unde deja picase si Poli Iasi.
Steaua a invins-o pe Afumati cu scorul de 2-1 si a promovat, oficial, in Liga 2. ... Castigatoarele celorlalte meciuri de baraj pentru Liga 2:
Dani Coman s-a despartit de Astra Giurgiu dupa retrogradarea in Liga 2, iar acum este asaltat cu oferte. Fostul portar a spus ca va lua o decizie saptamana viitoare, pentru ca are multe oferte din Liga 1 si Liga 2.
Gol senzational in Liga a 2-a In minutul 80 al meciului Astra - Viitorul Pandurii, din Liga a 2-a, Florin Stanga, antrenorul gazdelor, a batut cateva cruci serioase si a inaltat o rugaciune pasionata catre cer, iar la faza urmatoare Robert Riza a inscris pentru giurgiuveni, care s-au impus cu 1-0.
Mihai Stoica isi doreste ca marile rivale ale FCSB, Dinamo si Rapid, sa aiba un parcurs bun in acest sezon de Liga 1. "Vreau pe Dinamo in Liga 1 si pe Rapid in play-off"
Duelul falitilor din Liga 1, castigat de ilfoveni Liga 1, sezonul 2021-2022 Etapa a 29-a Au marcatS Holzmann 41, Alghoul 89 Clinceni:
Ianis Stoica a participat, alaturi de alti cativa colegi de la FCSB, la o actiune la o scoala si a vorbit si despre finalul incins de sezon in Liga 1, dupa ce echipa sa a venit la doar doua puncte de liderul CFR Cluj.
Dinamo Bucuresti, retrogradata in premiera in Liga 2, nu are antrenor in acest moment si nici nu stie bugetul pe care se poate baza, mizand din nou pe sprijinul fanilor din Programul DDB.
Jucatorul care va implini 28 de ani peste cateva luni s-a aflat la prima sa aparitie in formula aliniata de Mircea Rednic dupa ce a figurat in lotul convocat de fiecare data la ultimele patru partide de campionat. "M-am simtit cu adevarat fotbalist la debutul meu in prima liga. ...
Cei doi specialisti au analizat etapa din Liga 1. ... FCSB, CFR Cluj si Universitatea Craiova si-au castigat meciurile si merg ceas in Liga 1.
Cauta
STIRI ULTIMA ORA
CAUTARI RECENTE
CAUTARI POPULARE
google-analytics.com