Cautare

43 de rezultate pentru "fermier plateste" (0.14 secunde)
Familia Hertea din Tulcea, proprietara grupului de firme Fraher, plateste 200.000 de euro pentru a cumpara 40 de hectare de teren arabil comasat.
Un functionar din Tulcea a fost prins in flagrant delict de procurorii DNA dupa ce a cerut si primit mita 50% din fondurile europene pe care institutia la care lucra trebuie sa le acorde unui fermier.
Un fermier a mutat frontiera franco-belgiana dupa 201 ani de la Tratatul de la Kortrijk, semnat la cinci ani dupa infrangerea lui Napoleon la Waterloo.
Un fermier belgian a redesenat din greseala frontiera tarii sale cu Franta. Poate ca piatra de hotar era in calea tractorului sau sau poate ca a vrut sa-si mareasca discret parcela asa ca a mutat borna ceva mai incolo, la 2 metri in interiorul teritoriului francez.
Un fermier din Bihor, condamnat definitiv la inchisoare cu executare dupa ce a fost prins cu o cultura de cannabis in gradina, a fost dat in urmarire generala.
Cine plateste daunele protestului de la METROREX. Ce legatura are Ion Radoi cu greva
Familia unui barbat din Medgidia, mort de 40 de ani, a primit o instiintare de plata de la primarie in care barbatul era amenintat ca va fi executat silit daca nu isi plateste impozitul.
Fosta sotie a unui cantaret din zona Teleormanului il acuza pe acesta de faptul ca nu le plateste pensia alimentara celor doi copii!
Un bucurestean plateste mai mult pentru o cafea decat locuitorii din Roma, Madrid sau Lisabona. Un bucurestean plateste in medie 3,02 dolari pentru o cafea.
Ministrul de Finante isi plateste singur facturile si nu a mai fost intr-o piata de foarte multa vreme. Sunt doar cateva dintre dezvaluirile pe care le-a facut Dan Vilceanu, in exclusivitate la Antena 3.
Desi investitia pare mare, statul plateste 90% din valoarea proiectului. Oamenii pot beneficia de o finantare de pana la de pana la 20 000 lei pentru instalarea panourilor fotovoltaice.
Un fermier din Caras Severin nu mai are nevoie sa vopseasca ouale de Paste. Gainile pe care le creste in gospodarie fac oua gata colorate albe, verzi, albastrui si chiar rosii.
Un fermier din Caras Severin nu mai are nevoie sa vopseasca ouale de Paste. Gainile pe care le creste in gospodarie fac oua gata colorate albe, verzi, albastrui si chiar rosii.
O primarie din judetul Suceava trebuie sa plateasca despagubiri de zeci de mii de euro unui fermier, si asta pentru un singur an.
Animalele sunt detinute legal de fermier, iar locul poate fi vizitat gratuit de oricine doreste sa petreaca timp in natura.
Un barbat din Bihor a cultivat canabis cu ajutorul banilor europeni obtinuti din programul "Tanarul fermier", cu care ar fi trebuit sa realizeze o ferma de legume.
Pierdere uriasa pentru un fermier din judetul Ialomita, dupa ce 100 de hectare din cultura sa de porumb au fost distruse de ciori.
Ivan a criticat, totodata, excluderile din partid ale lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Șova, din cauza carora PSD "plateste foarte scump pentru ceva ce putea fi evitat".
Cu o taxare de 35% pentru contributiile sociale, asigurarile sociale, si asigurarile de sanatate, romanul plateste cel mai mult din lume pentru aceste servicii de sanatate de care nici macar nu beneficiaza.
Libertatea se plateste destul de scump, este concluzia acestei zile, deci nu tot ceea ce ne dorim sa facem este util pentru noi sau platim un pret prea mare.
Cauta
STIRI ULTIMA ORA
CAUTARI RECENTE
CAUTARI POPULARE
google-analytics.com