Cautare

344 de rezultate pentru "munca la domiciliu" (0.69 secunde)
Dupa un an de pandemie, romanii isi cauta locuri de munca, dar oferta este relativ limitata.
Gheorghe Stefan, zis Pinalti, ar putea fi mutat in arest la domiciliu in dosarul Microsoft, potrivit deciziei luate de magistratii Inaltei Curti.
Familia adolescentei din Cenad omorata de smecherul cu BMW petrece sarbatorile de Paste in lacrimi si doliu, in timp ce criminalul Sofian Precup sfideaza justitia, si Politia, si iese la plimbare la volanul bolidului, departe de casa. Teoretic, el este, pana pe 2 mai, in arest la domiciliu.
Un barbat din Murfatlar, judetul Constanta, aflat in carantina la domiciliu, a amenintat ca da foc la bloc, dar si ca se arunca in gol, iar negociatorii Politiei au intervenit de urgenta la fata locului.
Fostul print mostenitor al Iordaniei, Hamzah bin Hussein, fratele vitreg al regelui Abdullah, a fost plasat in arest la domiciliu. ... Intr-un mesaj video pe care avocatul sau l-a transmis BBC, printul sustine insa ca nu a participat la niciun complot.
Fostul sot al Biancai Dragusanu a fost eliberat din arestul la domiciliu si a fost plasat sub control judiciar de catre magistratii Tribunalului Gorj.
I-a fost alaturi in arestul la domiciliu, l-a sustinut mai mult decat orice femeie din viata lui, dar acum il pune la punct pe afacerist.
Curtea de Apel Pitesti a decis joi plasare sub arest la domiciliu a celor doi politist acuzati de purtare abuziva si lovituri cauzatoare de moarte in cazul barbatului de 63 de ani din Arges care a decedat dupa ce a fost imobilizat cu brutalitate de oameni
Alex Bodi isi incearca inca o data norocul la libertate! Milionarul se prezinta in fata magistratilor pentru a cere sa fie scos de sub arestul la domiciliu.
Tanara din Cluj-Napoca, in varsta de 39 de ani, care s-a razbunat pe soacra, i-a furat cardul si apoi si-a facut toate poftele, a fost arestata la domiciliu chiar in casa soacrei sale.
Afaceristul este de astazi un om liber, dupa ce instanta a decis sa-i ridice acestuia masura arestului la domiciliu. Dupa mai bine de 5 luni in care a fost privat de libertate, fostul sot al Biancai Dragusanu se poate bucura acum de o viata normala.
Filmari in exclusivitate cu Alex Bodi la restaurant dupa ce a fost eliberat din arestul la domiciliu.
O minora de 15 ani din Botosani a disparut de la domiciliu, din comuna Curtesti, sambata seara.
Vicepresedintele Dan Barna a declarat ca USR PLUS va propune in coalitia de guvernare eliminarea adresei de domiciliu de pe cartea de identitate.
USR propune ca pe cartile de identitate sa nu ne mai fie trecute adresele de domiciliu Decizia ar urma, spune Dan Barna, sa asigure mai usor si participarea la vot Dan Barna n-a dat informatii suplimentare despre cum s-ar putea implementa, concret, o astfel de decizie
Roman Protasevich a fost plasat in arest la domiciliu Anuntul a fost facut pe canalul de telegram Nexta
Autoritatile belaruse l-au transferat dintr-un centru de detentie in arest la domiciliu pe bloggerul de opozitie Roman Protasevici, care a fost arestat in mai, la coborarea sa dintr-un avion al Ryanair fortat sa aterizeze la Minsk, informeaza vineri serviciul rus al BBC, citat de Reuters.
Profesorul de sport, din Neamt, arestat la domiciliu, dupa ce a fost implicat intr-un scandal sexual cu mai multe eleve minore, carora le-ar fi facut diverse avansuri, a sustinut examenul de definitivat, in urma unei cereri inaintate instantei.
Directia de Sanatate Publica Prahova cauta voluntari pentru efectuarea anchetelor epidemiologice. Anchetele pot fi efectuate si de la domiciliu. ... Voluntarii pot lucra de la domiciliu.
Chiar daca se afla in arest la domiciliu, interlopul Adrian Corduneanu, zis Beleaua, le arata tuturor ca poate petrece cu bautura si manele. In mai multe live-uri pe retelele de socializare, interlopul din Iasi se lauda cu petrecerile la care a invitat chiar si lautari.
Cauta
STIRI ULTIMA ORA
CAUTARI RECENTE
CAUTARI POPULARE
google-analytics.com