Cautare

1092 de rezultate pentru "echipa nationala de fotbal" (0.39 secunde)
Fostul selectioner a vorbit despre lupta dintre FCSB si CFR, echipa nationala, dar si situatia de la echipa nationala.
Mihai Stoica a reactionat in urma deciziei luate de ICCJ, care a hotarat rejudecarea procesului pentru palmares dintre FCSB si CSA Steaua.
"Am vazut conferinta de presa a lui Mirel. Eu cred ca in momentul de fata, echipa nationala nu are antrenor. ... De ce il schimbi? ... In primul rand, e o lipsa de respect fata de fostii lui antrenori. ... Eu cred ca in momentul de fata, Romania nu are antrenor.
Minutul 91 | Ironii pentru jucatorii de la FCSB: "Domnisoare de salon! ... "Pandi" a spus ca FCSB nu stie sa mai joace fotbal atunci cand adversarul e agresiv si nu sta sa se apere. "Ce fotbal jucam noi?
Spania - Germania 1-1 a fost meciul care l-a facut pe Basarab Panduru sa laude din plin echipa antrenata de Luis Enrique. "Spania e periculoasa rau de tot, totul e parca pus cu mana, fiecare stie ce trebuie sa faca. E fotbal mai mult de calculator decat omenesc.
"Cei de la FCSB au fost fricosi, au stat numai pe jos. ... Sa joace fotbal. De ce? Pentru ca in seara asta, teoretic, zici ca aveam o echipa tehnica contra unei echipe in formare, care a jucat mai mult cu inima.
Interviuri dupa meciul FC Botosani - Rapid Rapid a invins, duminica seara, in deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botosani, intr-un meci din etapa a sasea a Ligii 1. Rapidistii sunt neinvinsi in actuala editie de campionat, avand cinci victorii si o remiza.
Basarab Panduru, reactie dupa ce a vazut imaginile cu Enes Sali de la nationala Romaniei: "I-au dat tricoul de la copii. E mic rau de tot" "Are doar 15 ani si putin. ... Acum e un altfel de fotbal. Are un fotbal riscant el.
El a apreciat modul cum a gestionat Rapidul meciul si nu considera ca Rapid si-a batut joc de adversar dupa ce a marcat 8 goluri. Panduru a incercat sa gaseasca si parti bune in tabara celor de la Medias, dar nu observat prea multe lucruri pozitive.
"Nu am avut in vocabular aceste cuvinte, pe care le zicem in momentul de fata. ... Dupa ani de zile, trebuia sa se intample, daca nu te organizezi cum trebuie. Am tras semnale de alarma in anii astia noi, fostii fotbalisti, dar nimeni nu a ascultat.
FCSB va juca pe Arena Nationala returul cu Silkeborg din grupele Conference League. Nicolae Dica si Olaru au vorbit la conferinta de presa despre duelul de la Bucuresti. "Ne asteapta o partida grea, contra unui adversar bun, care joaca un fotbal ofensiv.
Agentii de politie rutiera din Sibiu cercetati intr-un dosar de coruptie nu ar fi constatat savarsirea unor fapte contraventionale la regimul rutier, iar soferii scapati de sanctiuni ar fi acceptat sa sponsorizeze echipa de fotbal a Inspectoratului Judetean de Politie Sibiu, scrie Turnul Sfatului.
Jucatorii nu si-au mai primit salariile de cinci luni! ... Daca nu ar fi fost problemele acestea poate ne-am fi batut mai sus, dar sper s-o ducem pana la final si sa ne salvam de la retrogradare.
Printre refugiati sunt si mii de copii, care incearca sa-si continue studiile si activitatile scolare la noi in tara. O intreaga echipa de fotbal, de juniori, din orasul Harkov, a ajuns la sfarsitul saptamanii trecute in Calimanesti, judetul Valcea.
"O echipa trista. ... Florin Raducioiu, analiza taioasa dupa Romania - Islanda 0-0 Florin Raducioiu (50 de ani), fostul mare atacant al nationalei Romaniei, a comentat la Telekom Sport egalul cu Islanda (0-0), care scade sansele de calificare la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.
Nu vrea sa vorbeasca de nationala. ... Cand te intalnesti cu oameni pe care ii cunosti, cu care te-ai mai intalnit in anumite locuri, inseamna ca poate fi vorba si de o prietenie. Iar cand este vorba de o prietenie, nu e problema voastra.
Niciodata nu o sa pot fi eu judecat ca si un antrenor de la CFR, de exemplu. ... Domnul Antonie din frica de a-i da cartonasul la Hagi mi l-a dat mie. ... ,,Nu sunt lasat sa joc fotbal. ... La singura greseala, lipsa de reactie am luat un gol.
In urma infrangerii suferite de FCSB pe terenul Rapidului, Gigi Becali si-a anuntat retragerea din fotbal. ... FCSB ramane pe locul al treilea in clasament, cu 37 de puncte, in timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte. "E ultima conferinta de presa.
Gigi Becali a intervenit telefonic in cadrul emisiunii Fotbal Club, in care a vorbit despre anuntul retragerii din fotbal, despre controversele de la meciul Rapid - FCSB, dar si despre Razvan Burleanu, presedintele FRF.
Reghecampf, explicatiile eliminarii dupa Universitatea Craiova - Laci din Conferenece League Venit de cateva zile la echipa, Reghecampf n-a reusit sa-si monteze jucatorii la nivel mental pentru a-i elimina pe albanezii de la Laci, dupa ce acestia au castigat cu 1-0 in tur.
Cauta
STIRI ULTIMA ORA
CAUTARI RECENTE
CAUTARI POPULARE
google-analytics.com