Sanatate
Eficacitatea serului Pfizer scade la 6 luni de la vaccinare. Datele confirma nevoia unei a 3-a doze

Eficacitatea serului Pfizer scade la 6 luni de la vaccinare. Datele confirma nevoia unei a 3-a doze

       Eficacitatea vaccinului Covid-19 dezvoltat de Pfizer si BioNTech a scazut de la 96% la 84% pe parcursul a sase luni, potrivit datelor publicate miercuri, un declin care ar putea confirma afirmatiile Pfizer conform carora in cele din urma va fi necesara o a treia doza. Gradul de protectie oferit de vaccinul anti-COVID Pfizer scade constant in timp. OMS nu recomanda doze suplimentare de rapel anti-COVID in acest moment. Costel Atanasiu, virusolog: ,,Ne bazam mereu pe anticorpii circulanti". Costel Atanasiu, virusolog: ,,Este o eficienta fantastic de mare". Atanasiu: ,,S-ar putea ca a treia doza sa vina doar pentru anumite persoane".
       Eficacitatea vaccinului Covid-19 dezvoltat de Pfizer si BioNTech a scazut de la 96% la 84% pe parcursul a sase luni, potrivit datelor publicate miercuri, un declin care ar putea confirma afirmatiile Pfizer conform carora in cele din urma va fi necesara o a treia doza. Gradul de protectie oferit de vaccinul anti-COVID Pfizer scade constant in timp. OMS nu recomanda doze suplimentare de rapel anti-COVID in acest moment. Costel Atanasiu, virusolog: ,,Ne bazam mereu pe anticorpii circulanti". Costel Atanasiu, virusolog: ,,Este o eficienta fantastic de mare". Atanasiu: ,,S-ar putea ca a treia doza sa vina doar pentru anumite persoane". ...
VIDEO
Ministrul interimar al Sanatatii, Cseke Atilla, a anuntat cate paturi ATI se pregatesc pentru bolnav
VIDEO
Primul mare oras din Romania in care certificatul verde a devenit obligatoriu.
VIDEO
Aproape 4.500 oameni diagnosticati cu COVID in 24 de ore
VIDEO
Care este situatia paturilor la ATI
VIDEO
Vaccinarea statelor africane, prioritate pentru OMS
Ministerul Sanatatii, anunt pentru parintii care au COVID-19: "Vor putea fi tratati in sectiile de pediatrie, unde se afla internati si copiii lor"
VIDEO
Prima zi cu mai putin de 2.000 de cazuri de COVID dupa o saptamana
VIDEO
A treia zi cu peste 2.000 de cazuri de COVID. La ATI, in stare grava, sunt 523 pacienti
Cseke Attila, interimar la Sanatate, despre "vaccinarea la chiuveta": "Oameni care fac asemenea lucruri nu au ce cauta in sistemul medical"
VIDEO
DR.TINCU: Varianta Delta afecteaza un numar dublu de persoane tinere si copii.
STIRI ULTIMA ORA
CAUTARI RECENTE
CAUTARI POPULARE
google-analytics.com