Economic
Dacia creste de trei ori mai rapid local decat la nivel mondial. "Sunt indeplinite toate premisele pentru ca 2015 sa fie un an bun pentru piata auto din Romania"

Dacia creste de trei ori mai rapid local decat la nivel mondial. "Sunt indeplinite toate premisele pentru ca 2015 sa fie un an bun pentru piata auto din Romania"

       Vanzarile Dacia la nivel mondial au crescut cu 12% in primul trimestru din acest an comparativ cu aceeasi perioada din 2014, iar in Romania au punctat un avans de 33%, desi brandul romanesc nu a mai lansat un model nou din a doua parte a anului 2013."Dacia creste la nivel interna­tio­nal, iar la finalul lunii martie procentul este de 12%. Marca scade in Franta si Ger­mania, dar ramane un actor important pe aceste piete si creste pu­ternic in Italia, Spania si Ma­rea Britanie. E prea devreme pentru a trage o concluzie pentru intreg anul. ... pe larg
       Vanzarile Dacia la nivel mondial au crescut cu 12% in primul trimestru din acest an comparativ cu aceeasi perioada din 2014, iar in Romania au punctat un avans de 33%, desi brandul romanesc nu a mai lansat un model nou din a doua parte a anului 2013."Dacia creste la nivel interna­tio­nal, iar la finalul lunii martie procentul este de 12%. Marca scade in Franta si Ger­mania, dar ramane un actor important pe aceste piete si creste pu­ternic in Italia, Spania si Ma­rea Britanie. E prea devreme pentru a trage o concluzie pentru intreg anul.

RECOMANDARI

VIDEO
De ce nu scad facturile, desi scad preturile la gaze si energie. Explicatia ministrului Burduja
VIDEO
Prima ferma de lalele olandeze din Romania, in Dambovita
VIDEO
Investitie de un milion de euro in Matasari, demolata printr-o decizie judecatoareasca
VIDEO
Noua lege a pensiilor interzice cumulul pensiei cu salariul pana la 70 de ani
Cauta
STIRI ULTIMA ORA
CAUTARI RECENTE
CAUTARI POPULARE
google-analytics.com