Cautare

643 de rezultate pentru "fcsb" (0.13 secunde)
Critici dure dupa FCSB - Clinceni In Studioul Telekom Sport s-au dezbatut rezultatele partidelor din etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1.
Totusi, singurul jucator care ar avea usa deschisa la FCSB in iarna e David Miculescu (21 de ani), dar doar daca UTA va accepta oferta facuta in vara de 500.000 de euro. "Indiferent ca pleaca Tanase sau nu, FCSB nu aduce pe nimeni, doar din academie.
FCSB are doar sapte puncte in acest sezon, iar Nicolae Dica este nemultumit. ... Gigi Becali mi-s spus ca a adus jucatori pe bani si trebuie sa ii fac sa joace bine la FCSB. ... Antrenorul FCSB a dezvaluit ca l-a bagat in sedinta pe Joyskim Dawa (26 de ani).
"Jucatorii de la FCSB au nevoie de psiholog. Arlauskis nu ar fi o varianta pentru FCSB" Helmut Duckadam a vorbit despre ultimele schimbari din campionat:
Fostul antrenor de la Dinamo a sustinut ca o persoana a aflat din partea unui fost jucator de la FCSB ce se va intampla in FCSB - Botosani. ... Botosani a facut un pas in spate interpretabil si FCSB a facut doua schimbari care au schimbat rezultatul pe final.
FCSB l-a prezentat pe David Miculescu, fostul jucator de la UTA Arad. ... Patronul FCSB sustine ca l-a observat pe Bogdan Rusu in meciul CFR Cluj - CS Mioveni 4-2, cand atacantul in varsta de 32 de ani a marcat ambele goluri ale echipei sale.
Mihai Stoica a reactionat in urma deciziei luate de ICCJ, care a hotarat rejudecarea procesului pentru palmares dintre FCSB si CSA Steaua. ... Adica FCSB este continuatoarea Stelei, cum a facut si UEFA, asa vor face si instantele noastre.
Minutul 91 | Ironii pentru jucatorii de la FCSB: ... Sapunaru e o stanca" Basarab Panduru, expertul Telekom Sport a analizat derby-ul Rapid - FCSB 1-0. "Pandi" a spus ca FCSB nu stie sa mai joace fotbal atunci cand adversarul e agresiv si nu sta sa se apere.
Iuliu Muresan a explicat cum poate ajunge Deian Sorescu la FCSB Directorul executiv de la Dinamo, Iuliu Muresan, a explicat cum s-ar putea realiza transferul lui Deian Sorescu. Finantatorul FCSB, Gigi Becali, a lansat deja o oferta pentru golgheterul "cainilor".
Lasa deschisa varianta de a prelua FCSB ,,Este ultima conferinta de presa ca selectioner. ... - Iordanescu, care a plecat de la FCSB), suntem prieteni, stiu cum lucreaza. Cred ca FCSB ar fi fost o candidata serioasa cu el la campionat. ... In momentul de fata, nu ma intorc la FCSB.
Florin Nita (Sparta Praga | Cehia, 15/0), Marian Aioani (Farul Constanta, 0/0), Horatiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Stefan Tarnovanu (FCSB, 0/0) FUNDASI:
Vadim Rata a ajuns la FCSB si se declara entuziasmat pentru acest nou pas din cariera sa. ... Ma bucur ca am atras atentia FCSB-ului. ... Nicolae Dica ii poate folosi la mijlocul terenului la FCSB pe:
FCSB era sa ramana fara antrenor. ... Fara sa dea detalii, managerul general la FCSB a lasat de inteles ca Gigi Becali l-a intors din drum, iar antrenorul continua alaturi de FCSB, care a urcat pe locul sapte in Superliga, cu 17 puncte.
Fostul selectioner a vorbit despre lupta dintre FCSB si CFR, echipa nationala, dar si situatia de la echipa nationala.
FCSB s-a despartit de doi jucatori inainte de a pleca in cantonamentul din Turcia. Florin Achim si Bogdan Rusu sunt fotbalistii despre care Mihai Stoica a anuntat ca si-au reziliat contractul cu FCSB, iar in continuare se doreste despartirea de Rachid Bouhenna.
E imprumutat, cu optiune de 3 ani, pe care FCSB o va face la finalul lunii mai. La sfarsitul sezonului cand tragem linie daca FCSB este multumita, vom vedea. ... FCSB a facut o achizitie buna.
Nu e corect, eu antrenez din 2011, vin de la Voluntari, dupa o promovare, nu sunt creatia dansului, nu am lucat niciodata la FCSB. ... Academica Clinceni a incurcat-o pe FCSB in drumul catre primul loc in Liga 1.
Alexandru Cretu este noul jucator al FCSB-ului. ... Fostul fotbalist al lui Maribor a semnat cu FCSB si a fost prezentat oficial de Gigi Becali:
Chiar daca FCSB a avut o forma buna, Becali nu a fost multumit de jocul echipei. ... Ioan Andone a analizat jocul FCSB sub comanda lui Edi Iordanescu. ... De asemenea, el este sigur ca Iordanescu va ramane in continuare la FCSB.
Gigi Becali le raspunde fanilor revoltati dupa dplecarea lui Edi Iordanescu de la FCSB: ... FCSB a ramas fara antrenor dupa ce Edi Iordanescu a parasit clubul. ... Fiecare nu e obligat sa tina cu FCSB, fiecare tine cu cine vrea.
Cauta
STIRI ULTIMA ORA
CAUTARI RECENTE
CAUTARI POPULARE
google-analytics.com