informatii-az.ro - Informatii utile
 TIC

Vlad Stan, Startupkit: Tintiti piata externa daca vreti sa lasati ceva in urma!

Vlad Stan, Startupkit: Tintiti piata externa daca vreti sa lasati ceva in urma!
publicat de Ziarul Financiar
data publicarii: Marti, 21 Aprilie 2015, 16:45:25
     Oportunitatile investitorilor de a gasi pe plan local companii mici pe care sa le finanteze a scazut in ultimii ani. Unul dintre motive ar putea fi numarul tot mai mare al romanilor carora le este teama sa devina antreprenori, a spus Vlad Stan, CEO si fondator al Startupkit, companie care ajuta start-up-urile sa se devolte."In urma cu zece ani am investit in 15 companii, multe dintre ele fiind si in prezent pe piata, avand o evolutie foarte buna. In prezent, mi se pare ca nu mai sunt atat de multe oportunitati de a investi.

citeste toata stirea
CAUTARE IN STIRI
CAUTARE IN STIRI
Cauta
in

TOP 5 - TIC
TOP 5 - TIC
Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet) Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet)
Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete) Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete)
Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere
Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta
Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare
CAUTARI
CAUTARI
steaua
echipa nationala de fotbal
dinamo
meciul romania danemarca ora de disputare
liga 1
doi morti
suceava
legea pesionari
accidentul de la bocsoaia
echipa nationala de fotbal
TOP CAUTARI
TOP CAUTARI
dinamo
echipa nationala de fotbal
Websiteul informatii-az.ro utilizeaza cookie-uri. Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
© 2020 informatii-az.ro. Toate drepturile rezervate.
Pagina generata in 0.3956 sec.