informatii-az.ro - Informatii utile
 TIC

Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete)

Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete)
publicat de
data publicarii: Marti, 05 Mai 2015, 12:45:11
     Recomandata prin aspectul sau elegant, Samsung Galaxy Tab A este o tableta cu sistem Android 5.0 adaptata pentru navigare pe internet si lectura cartilor in format electronic."Galaxy Tab A este o tableta eleganta, usoara, cu performante excelente, asa cum utilizatorii isi doresc de la un dispozitiv al gamei Samsung Galaxy," a declarat Mircea Stoicescu, Head of Product Management IM in cadrul Samsung Electronics Romania. "Extrem de subtire, avand doar 7,5 mm, Galaxy Tab A poate fi tinuta confortabil in mana si este usor de utilizat.

citeste toata stirea
CAUTARE IN STIRI
CAUTARE IN STIRI
Cauta
in

TOP 5 - TIC
TOP 5 - TIC
Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet) Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet)
Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete) Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete)
Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere
Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta
Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare
CAUTARI
CAUTARI
steaua
echipa nationala de fotbal
dinamo
meciul romania danemarca ora de disputare
liga 1
doi morti
suceava
legea pesionari
accidentul de la bocsoaia
echipa nationala de fotbal
TOP CAUTARI
TOP CAUTARI
dinamo
echipa nationala de fotbal
Websiteul informatii-az.ro utilizeaza cookie-uri. Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
© 2020 informatii-az.ro. Toate drepturile rezervate.
Pagina generata in 0.4447 sec.