informatii-az.ro - Informatii utile
Penthouse de vanzare - Maria Rosetti 38
 TIC

Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta

Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta
publicat de
data publicarii: Miercuri, 22 Aprilie 2015, 07:45:10
     Pipo a anuntat probabil cel mai ciudat PC din ultima vreme. Este vorba despre un computer de dimensiuni mici, cu performanta limitata, care poate fi folosit pe post de media center. Acesta poarta numele X8 si este descris de catre companie asfel "Windows TV Box + Desktop Tablet". Vorbim despre un PC care este realizat special pentru a fi conectat la un televizor, care integreaza si o "tableta" sub forma unui display tactil de dimensiuni mici.Tableta este insa lipita de restul computerului, ceea ce inseamna ca nu avem de a face cu un dispozitiv portabil.

citeste toata stirea
CAUTARE IN STIRI
CAUTARE IN STIRI
Cauta
in

TOP 5 - TIC
TOP 5 - TIC
Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet) Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet)
Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete) Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete)
Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere
Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta
Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare
CAUTARI
CAUTARI
curs
atentie la educatie
meciul romania danemarca ora dedisputare
dinamo
steaua
accidentul de la bocsoaia
echipa nationala de fotbal
fotbal
accident
locuri de munca
TOP CAUTARI
TOP CAUTARI
dinamo
echipa nationala de fotbal
Websiteul informatii-az.ro utilizeaza cookie-uri. Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
© 2020 informatii-az.ro. Toate drepturile rezervate.
Pagina generata in 0.3277 sec.