informatii-az.ro - Informatii utile
 TIC

Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare

Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare
publicat de
data publicarii: Luni, 26 Ianuarie 2015, 14:30:12
     Prezentata oficial in urma cu cateva zile, versiunea preliminara a viitorului sistem de operare Windows 10 este acum disponibila pentru download si instalare utilizatorilor inrolati in programul de testare Windows Insider. Noua editie Windows 10 aduce numeroase functii prezentate de Microsoft la inceputul acestei saptamani, cum ar fi asistentul Cortana cu interactiune prin comanda vocala si integrare cu consolele Xbox One.Totusi, nu toate noutatile prezentate la conferinta Windows 10 preview sunt incluse in noul build, unele functii avand inca nevoie de retusuri inainte de a fi oferite spre testare publica.

citeste toata stirea
CAUTARE IN STIRI
CAUTARE IN STIRI
Cauta
in

TOP 5 - TIC
TOP 5 - TIC
Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet) Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet)
Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete) Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete)
Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere
Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta
Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare
CAUTARI
CAUTARI
doi morti
dinamo
steaua
suceava
echipa nationala de fotbal
dacia
meciul romania danemarca ora de disputare
meciul romania danemarca ora de disputare
locuri de munca
rezultate licee
TOP CAUTARI
TOP CAUTARI
dinamo
echipa nationala de fotbal
Websiteul informatii-az.ro utilizeaza cookie-uri. Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
© 2020 informatii-az.ro. Toate drepturile rezervate.
Pagina generata in 0.4575 sec.