informatii-az.ro - Informatii utile
Penthouse de vanzare - Maria Rosetti 38
 TIC

Lansarea Samsung afecteaza grav vanzarile Iphone 6

Lansarea Samsung afecteaza grav vanzarile Iphone 6
publicat de Realitatea TV
data publicarii: Marti, 21 Aprilie 2015, 14:45:14
     Lupta vesnica dintre cele doua mari puteri in domeniul smartphone-urilor, Samsung vs. Apple, a generat valuri o data cu lansarea ultimelor modele. Desi produsele Apple, Iphone 6 si 6 Plus, au pornit cu un avans de 6 luni, vanzarile acestora au scazut considerabil o data cu lansarea noilor telefoane Samsung , Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge.

citeste toata stirea
CAUTARE IN STIRI
CAUTARE IN STIRI
Cauta
in

TOP 5 - TIC
TOP 5 - TIC
Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet) Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet)
Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete) Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete)
Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere
Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta
Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare
CAUTARI
CAUTARI
tablet pc windows ce
timisoara
locuri de munca
euro
locuri de munca
fotbal
autostrada soarelui
adrian nastase
doi morti
echipa nationala de fotbal
TOP CAUTARI
TOP CAUTARI
dinamo
echipa nationala de fotbal
Websiteul informatii-az.ro utilizeaza cookie-uri. Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
© 2020 informatii-az.ro. Toate drepturile rezervate.
Pagina generata in 0.3205 sec.