informatii-az.ro - Informatii utile
 TIC

Huawei a anuntat varful sau de gama P8 si terminalul-gigant P8 Max

Huawei a anuntat varful sau de gama P8 si terminalul-gigant P8 Max
publicat de
data publicarii: Miercuri, 15 Aprilie 2015, 22:00:19
     Producatorul chinez Huawei a prezentat in aceasta dupa-amiaza telefonul P8, varful sau de gama urmand sa concureze bazandu-se pe aceeasi combinatie intre performanta si pret cunoscuta de la generatiile anterioare Ascend P6 si Ascend p7. Impreuna cu acesta, Huawei a prezentat si monstruosul P8 Max, un telefon-gigant cu ecran de 6,8".Acum doi ani, Huawei a lansat elegantul telefon Ascend P6, iar versiunea ulterioara P7 a ridicat stacheta calitatii si a impresionat cu constructia sa. Dupa doua modele similare, producatorul chinez a considerat ca a sosit timpul unei schimbari, iar noul P8 abandoneaza prefixul Ascend si ofera un design nou.

citeste toata stirea
CAUTARE IN STIRI
CAUTARE IN STIRI
Cauta
in

TOP 5 - TIC
TOP 5 - TIC
Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet) Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet)
Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete) Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete)
Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere
Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta
Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare
CAUTARI
CAUTARI
suceava
legea pesionari
accidentul de la bocsoaia
echipa nationala de fotbal
steaua
indemnizatia pentru vaduve de razboi
dinamo steaua
bilciuresti omor
la citi ani de casatorie poti beneficia de penvi de irmas
atentat bulgaria
TOP CAUTARI
TOP CAUTARI
dinamo
echipa nationala de fotbal
Websiteul informatii-az.ro utilizeaza cookie-uri. Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
© 2020 informatii-az.ro. Toate drepturile rezervate.
Pagina generata in 0.4839 sec.