informatii-az.ro - Informatii utile
 TIC

Dell a prezentat doua noi notebook-uri din seria Vostro 3000 series

Dell a prezentat doua noi notebook-uri din seria Vostro 3000 series
publicat de Hit
data publicarii: Miercuri, 15 Aprilie 2015, 10:00:13
     Dell a lansat in aceste zile doua noi modele de notebook-uri din seria Vostro, Dell Vostro 14 3000 si Dell Vostro 15 3000, portabile business echilibrate ca specificatii si care aduc in plus fata de modelele deja existente in gama un design actualizat. Dell Vostro 14 3000 dispune de un ecran de 14 inch, in timp ce modelul 15 ofera un ecran de 15 inch. Ambele modele se bazeaza pe procesoare Intel Core i5 (a 5-a generatie) si asigura autonomii relativ similare. Astfel, bateria Dell Vostro 14 poate sustine pana la 9 ore de lucru, iar Dell Vostro 15 ofera o autonomie de 8 ore si 40 de minute.

citeste toata stirea
CAUTARE IN STIRI
CAUTARE IN STIRI
Cauta
in

TOP 5 - TIC
TOP 5 - TIC
Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet) Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet)
Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete) Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete)
Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere
Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta
Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare
CAUTARI
CAUTARI
steaua
echipa nationala de fotbal
dinamo
meciul romania danemarca ora de disputare
liga 1
doi morti
suceava
legea pesionari
accidentul de la bocsoaia
echipa nationala de fotbal
TOP CAUTARI
TOP CAUTARI
dinamo
echipa nationala de fotbal
Websiteul informatii-az.ro utilizeaza cookie-uri. Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
© 2020 informatii-az.ro. Toate drepturile rezervate.
Pagina generata in 0.5604 sec.