informatii-az.ro - Informatii utile
 TIC

Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet)

Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet)
publicat de
data publicarii: Marti, 05 Mai 2015, 12:45:11
     Google a facut o noua achizitie in randul companiilor producatoare de software pentru smartphone-uri. Este vorba despre Timeful, o aplicatie pentru iOS care se ocupa cu sugestii inteligente pentru umplerea golurilor din calendarul zilnic, bazat pe activitati pe care doresti sa le faci, dar nu vrei sa pierzi timpul gasind loc in program pentru ele de unul singur. Ei bine, capabilitatile Timeful vor fi integrate in curand in servicii Google.Compania a facut anuntul astazi, dezvaluind ca echipa Timeful va fi integrata in familia Google, urmand sa lucreze exclusiv la aplicatiile si serviciile sale.

citeste toata stirea
CAUTARE IN STIRI
CAUTARE IN STIRI
Cauta
in

TOP 5 - TIC
TOP 5 - TIC
Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet) Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet)
Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete) Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete)
Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere
Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta
Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare
CAUTARI
CAUTARI
atentie la educatie
meciul romania danemarca ora dedisputare
oferta de paste
indemnizatia pentru vaduve de razboi
bilciuresti omor
autostrada soarelui
timisoara
dinamo
dacia
steaua dinamo
TOP CAUTARI
TOP CAUTARI
dinamo
echipa nationala de fotbal
Websiteul informatii-az.ro utilizeaza cookie-uri. Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
© 2020 informatii-az.ro. Toate drepturile rezervate.
Pagina generata in 0.5532 sec.