informatii-az.ro - Informatii utile
 TIC

Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere

Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere
publicat de Hit
data publicarii: Miercuri, 22 Aprilie 2015, 00:15:13
     Dupa cum probabil stiti, luna trecuta BlackBerry a raportat rezultatele financiare pentru al patrulea trimestru, iar CEO-ul John Chen a declarat ca o parte importanta din noua strategie de revenirea companiei va fi legata de achizitii. Ieri, BlackBerry a anuntat ca tocmai a facut o miscare surpriza si chiar foarte buna din punct de vedere strategic, preluand WatchDox, o companie specializata EFSS (servicii securizate file-sync-and-share). Valoarea tranzactiei nu este oficiala. Anumite surse o plaseaza undeva in jurul cifrei de 150 milioane dolari.

citeste toata stirea
CAUTARE IN STIRI
CAUTARE IN STIRI
Cauta
in

TOP 5 - TIC
TOP 5 - TIC
Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet) Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet)
Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete) Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete)
Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere
Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta
Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare
CAUTARI
CAUTARI
atentie la educatie
meciul romania danemarca ora dedisputare
oferta de paste
indemnizatia pentru vaduve de razboi
bilciuresti omor
autostrada soarelui
timisoara
dinamo
dacia
steaua dinamo
TOP CAUTARI
TOP CAUTARI
dinamo
echipa nationala de fotbal
Websiteul informatii-az.ro utilizeaza cookie-uri. Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
© 2020 informatii-az.ro. Toate drepturile rezervate.
Pagina generata in 0.4793 sec.