informatii-az.ro - Informatii utile
Penthouse de vanzare - Maria Rosetti 38
 TIC

Apple Watch va avea peste o mie de aplicatii in App Store la lansarea comerciala

Apple Watch va avea peste o mie de aplicatii in App Store la lansarea comerciala
publicat de Hit
data publicarii: Marti, 07 Aprilie 2015, 16:00:13
     Apple va pune in vanzare ceasul inteligent Apple Watch in data de 24 aprilie, asa cum va informam recent, iar compania din Cupertino spune ca dezvoltatorii au trimis spre aprobare peste o mie de aplicatii dedicate noului ceas inteligent. Intr-un memo trimis angajatilor Apple, Tim Cook, CEO-ul Apple, face referire la viteza cu care developerii de aplicatii pentru Apple Watch trimit soft-urile spre aprobare si publicare in AppStore. In doar patru zile de la demararea programului de acceptare a programelor in App Store (saptamana trecuta) s-au inregistrat peste o mie de cereri, iar ritmul a crescut si mai mult de atunci, afirma Tim Cook in nota interna adresata angajatilor.

citeste toata stirea
CAUTARE IN STIRI
CAUTARE IN STIRI
Cauta
in

TOP 5 - TIC
TOP 5 - TIC
Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet) Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet)
Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete) Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete)
Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere
Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta
Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare
CAUTARI
CAUTARI
echipa nationala de fotbal
curs
atentie la educatie
meciul romania danemarca ora dedisputare
dinamo
steaua
accidentul de la bocsoaia
echipa nationala de fotbal
fotbal
accident
TOP CAUTARI
TOP CAUTARI
dinamo
echipa nationala de fotbal
Websiteul informatii-az.ro utilizeaza cookie-uri. Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
© 2020 informatii-az.ro. Toate drepturile rezervate.
Pagina generata in 0.4093 sec.