informatii-az.ro - Informatii utile
 TIC

Apple va lansa Apple Watch si noul MacBook Air de 12 inch in acest trimestru

Apple va lansa Apple Watch si noul MacBook Air de 12 inch in acest trimestru
publicat de Hit
data publicarii: Luni, 26 Ianuarie 2015, 11:15:22
     Apple va lansa Apple Watch si noul MacBook Air de 12 inch in ultima parte a acestui trimestru, estimeaza unul dintre cei mai credibili analisti, Ming-Chi Kuo, care a reusit anterior sa faca predictii corecte referitoare la lansarile companiei americane. Potrivit afirmatiilor lui Ming-Chi Kuo, ceasul inteligent al Apple, Apple Watch, unul dintre cele mai asteptate gadgeturi wearable din acest an, va deveni disponibil comercial incepand cu luna martie. Analistul face si estimari privind volumul de vanzari pentru ceasul inteligent: Apple ar putea comercializa 2,5 milioane de unitati de Apple Watch in doar cateva saptamani de la lansarea device-ului.

citeste toata stirea
CAUTARE IN STIRI
CAUTARE IN STIRI
Cauta
in

TOP 5 - TIC
TOP 5 - TIC
Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet) Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet)
Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete) Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete)
Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere
Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta
Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare
CAUTARI
CAUTARI
atentie la educatie
meciul romania danemarca ora dedisputare
oferta de paste
indemnizatia pentru vaduve de razboi
bilciuresti omor
autostrada soarelui
timisoara
dinamo
dacia
steaua dinamo
TOP CAUTARI
TOP CAUTARI
dinamo
echipa nationala de fotbal
Websiteul informatii-az.ro utilizeaza cookie-uri. Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
© 2020 informatii-az.ro. Toate drepturile rezervate.
Pagina generata in 0.5464 sec.