informatii-az.ro - Informatii utile
 TIC

Android Wear ar putea primi compatibilitate cu iOS

Android Wear ar putea primi compatibilitate cu iOS
publicat de
data publicarii: Vineri, 10 Aprilie 2015, 11:00:09
     Apple Watch inca nu a ajuns in magazinele Apple, insa Google deja doreste sa o alternativa pentru acesta. Pana in prezent, ceasurile cu Android Wear erau dependente de un smartphone bazat pe Android, insa asta s-ar putea schimba, daca zvonurile se dovedesc a fi adevarate. Conform unor voci din industrie, Google pregateste o noua versiune de Android Wear care sa ofere compatibilitate completa cu iOS.The Verge sustine ca a intrat in posesia unor informatii care sugereaza ca Google lucreaza de mai multa vreme la compatibilitatea platformei sale pentru accesorii cu sistemul de operare concurent si ca munca este aproape terminata.

citeste toata stirea
CAUTARE IN STIRI
CAUTARE IN STIRI
Cauta
in

TOP 5 - TIC
TOP 5 - TIC
Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet) Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet)
Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete) Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete)
Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere
Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta
Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare
CAUTARI
CAUTARI
accidentul de la bocsoaia
echipa nationala de fotbal
steaua
indemnizatia pentru vaduve de razboi
dinamo steaua
bilciuresti omor
la citi ani de casatorie poti beneficia de penvi de irmas
atentat bulgaria
meciul romania danemarca ora de disputare
locuri de munca
TOP CAUTARI
TOP CAUTARI
dinamo
echipa nationala de fotbal
Websiteul informatii-az.ro utilizeaza cookie-uri. Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
© 2020 informatii-az.ro. Toate drepturile rezervate.
Pagina generata in 0.4482 sec.