informatii-az.ro - Informatii utile
Penthouse de vanzare - Maria Rosetti 38
 TIC

Android Wear ar putea primi compatibilitate cu iOS

Android Wear ar putea primi compatibilitate cu iOS
publicat de
data publicarii: Vineri, 10 Aprilie 2015, 11:00:09
     Apple Watch inca nu a ajuns in magazinele Apple, insa Google deja doreste sa o alternativa pentru acesta. Pana in prezent, ceasurile cu Android Wear erau dependente de un smartphone bazat pe Android, insa asta s-ar putea schimba, daca zvonurile se dovedesc a fi adevarate. Conform unor voci din industrie, Google pregateste o noua versiune de Android Wear care sa ofere compatibilitate completa cu iOS.The Verge sustine ca a intrat in posesia unor informatii care sugereaza ca Google lucreaza de mai multa vreme la compatibilitatea platformei sale pentru accesorii cu sistemul de operare concurent si ca munca este aproape terminata.

citeste toata stirea
CAUTARE IN STIRI
CAUTARE IN STIRI
Cauta
in

TOP 5 - TIC
TOP 5 - TIC
Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet) Calendar de la Google va deveni mai inteligent dupa achizitia Timeful (Internet)
Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete) Samsung a lansat Galaxy Tab A, o tableta subtire si usoara cu sistem Android 5.0 (Tablete)
Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere Blackberry cumpara WatchDox - o tranzactie mult mai importanta decat pare la prima vedere
Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta Pipo X8: hibrid intre HTPC si tableta
Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare Noua versiune Windows 10, disponibila pentru download si instalare
CAUTARI
CAUTARI
autostrada soarelui
adrian nastase
doi morti
echipa nationala de fotbal
curs
atentie la educatie
meciul romania danemarca ora dedisputare
dinamo
steaua
accidentul de la bocsoaia
TOP CAUTARI
TOP CAUTARI
dinamo
echipa nationala de fotbal
Websiteul informatii-az.ro utilizeaza cookie-uri. Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
© 2020 informatii-az.ro. Toate drepturile rezervate.
Pagina generata in 0.6008 sec.